Αρχική General Πρόσκληση συμμετοχής στο κίνημα «Earth Hour- Ώρα της Γης»

Πρόσκληση συμμετοχής στο κίνημα «Earth Hour- Ώρα της Γης»

athens-convention-bureauΤο Athens Convention Bureau μέσω της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων στην προσπάθεια να επικοινωνήσει την αναγκαιότητα να ληφθούν δραστικά και άμεσα μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος δήλωσε συμμετοχή στο Earth Hour.

Το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011, στις 20:30 ένας σημαντικός αριθμός πόλεων σε όλο τον κόσμο θα σβήσουν τα φώτα σημαντικών μνημείων τους για 1 ώρα, ως συμβολική συμμετοχή στο κίνημα του Earth Hour (http://www.wwf.gr/earthhour/index.php), μέσα σ’ αυτές και η Αθήνα.

Ο Δήμος Αθηναίων, υποστηρίζει το κίνημα «Earth Hour- Ώρα της Γης» και πρωτοστατεί στις εκδηλώσεις της παγκόσμιας πρωτοβουλίας «Ώρα της Γης» σβήνοντας για μία ώρα τα φώτα στο λόφο του Λυκαβηττού, στο Δημαρχικό Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά, στο Δημαρχείο της οδού Λιοσίων, αλλά και σε δεκάδες δημοτικά κτίρια σε όλη την πόλη.

Το κίνημα του Earth Hour ξεκίνησε το 2007 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας όπου συμμετείχαν 2.2 εκατ. πολίτες και 2.100 επιχειρήσεις. Τρία χρόνια μετά, το Earth Hour έγινε ένα παγκόσμιο κίνημα στο οποίο συμμετέχουν πάνω από 128 χώρες.

Ως εκ τούτου, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, θα συμμετέχουμε σ’ αυτή τη προσπάθεια σβήνοντας τα φώτα για μία ώρα, πρωταγωνιστώντας εκ νέου στον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

Η Ώρα της Γης 2011 απευθύνεται σε κάθε πολίτη, κάθε επιχείρηση και κάθε ανθρώπινη κοινότητα στον πλανήτη. Μας καλεί να δράσουμε, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να συμμετέχουμε ενεργά σε πρωτοβουλίες για ένα βιώσιμο μέλλον. Πασίγνωστες τοποθεσίες, μνημεία και κτίρια σε όλο τον πλανήτη θα σκοτεινιάσουν και φέτος. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα σβήσουν τα φώτα τους και θα ενώσουν για μία ώρα τις ζωές για το μέλλον του πολύτιμου πλανήτη μας.

Γνωρίζοντας ότι έχετε εντάξει δράσεις περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος στις δραστηριότητές σας αλλά και την ιδιαίτερη ευαισθησία σας για τα περιβαλλοντικά θέματα, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη μας, σας προτείνουμε να συμμετάσχετε και εσείς ενεργά στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία,
σβήνοντας/χαμηλώνοντας τα φώτα στα κτίρια που στεγάζουν τις δραστηριότητες της επιχείρησης σας για μια (1) ώρα το βράδυ του Σαββάτου 26 Μαρτίου στις 20:30 ώρα Ελλάδος,
να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΤΟΑΑ http://www.atedco.gr/ και να πατήσετε το web banner «Ώρα της Γης» για να προχωρήσετε στην εγγραφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.