Αρχική General Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012

Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012

London 2012Η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών και των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου (LOCOG)  ενημερώνει ότι  η προπώληση των εισιτήρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, θα ξεκινήσεί για όλους τους φιλάθλους παγκοσμίως από τις 15 Μαρτίου 2011. Οι ενδιαφερόμενοι διεθνώς θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους μέσω των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών (NOCs) ή εξουσιοδοτημένων αντιπρόσωπών εισιτηρίων  (ATRs). Ο πλήρης κατάλογος των Επιτροπών και Αντιπροσώπων για την πώληση των εισιτηρίων, είναι διαθέσιμος μέσω της ιστοσελίδας των Αγώνων του Λονδίνου 2012  (London 2012 ticketing website).
Τα διαθέσιμα εισιτήρια για τη διεθνή αγορά, πλην του Ηνωμένου Βασιλείου, θα φτάσουν το ένα εκατομμύριο. Τα εισιτήρια αυτά αφορούν και τα 26 ολυμπιακά αθλήματα που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία εντός του Ολυμπιακού Πάρκου, καθώς και σε διάσημες τοποθεσίες, όπως το ιστορικό πάρκο Greenwich, για τους ιππικούς αγώνες, ο χώρος παρελάσεων  των Horseguards (των Εγγλέζων φρουρών) στο κέντρο του Λονδίνου για το μπίτς βόλεϊ , το Γουέμπλεϊ για το ποδόσφαιρο και το Wimbledon για το τένις. Επίσης, αρκετά αθλήματα θα λάβουν χώρα εκτός θα πραγματοποιηθούν αρκετά αθλήματα εκτός Λονδίνου όπως, το τουρνουά ποδοσφαίρου που θα φιλοξενηθεί σε μερικά από τα πιο γνωστά στάδια του Ηνωμένου Βασίλειου, η Ιστιοπλοΐα που θα πραγματοποιηθεί στο Weymouth & στη νότια ακτή του Portland και το Mountain Biking  που θα λάβει χώρα στο Essex.
Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Λονδίνου κ. Sebastian Coe δήλωσε «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν το ύψιστο επίτευγμα για τους αθλητές. Μεγάλα ονόματα του διεθνούς αθλητικού στερεώματος θα συναγωνισθούν σε μερικούς από τους πιο εντυπωσιακούς χώρους του Ηνωμένου Βασιλείου. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Λονδίνου είναι η «πολύπολιτισμικότητα» του– και οι αθλητές που θα συμμετέχουν και προέρχονται από περισσότερες από 200 χώρες θα τύχουν υποδοχής σε πολλές περιπτώσεις από «ομοεθνείς»τους. Την ίδια θερμή υποδοχή θα βρουν και οι φίλαθλοι από όλο των κόσμο που θα έρθουν να υποστηρίξουν τους αθλητές και τις ομάδες τους. Πιστεύουμε ότι το Λονδίνο θα είναι ένα μαγικό μέρος να επισκεφθεί κανείς το καλοκαίρι του 2012 και εγγυώμαι ότι θα είναι ένα ταξίδι που θα  μείνει αξέχαστο.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.