Αρχική Airlines News Η Turkish Airlines κοντά στο μπάσκετ με αμαξίδιο

Η Turkish Airlines κοντά στο μπάσκετ με αμαξίδιο

Mr. Kouzas & Mrs. Ozturk with the winnerΤο μπάσκετ δεν είναι παρά η αφορμή να έρθουμε κοντά σε νέους ανθρώπους, σε ανθρώπους που διψούν για να ζήσουν, σε ανθρώπους που θέλουν να ξεπεράσουν τα όρια, να γνωρίσουν συγκινήσεις.
Το μπάσκετ με καρότσι διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία που προαναφέραμε. Ανθρώπους που έχουν μάθει να ξεπερνούν τα όρια, που δεν σταματούν να ταξιδεύουν, χωρίς να κάμπτονται από τις δυσκολίες και τις ατυχίες της ζωής, ανθρώπους που ζουν με πάθος, που έχουν κάνει σημαία το χαμόγελο και την αισιοδοξία.
Σε αυτούς τους ανθρώπους η ΤΗΥ όχι μόνο είναι σύμμαχος, αλλά βρίσκει το βαθύτερο νόημα της ζωής. Γι’ αυτό και θα είναι κοντά τους, με τον τρόπο που εκείνη γνωρίζει.
Η αρχή της… επαφής έγινε στον Πύργο και στο All Star Game, όπου η διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κ. Γκιουλάι Οζτούρκ, απένειμε το βραβείο στον Παναγιώτη Κοντογιάννη, νικητή του διαγωνισμού τριπόντων.
Παράλληλα, παρέλαβε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι (ΟΣΕΚΚ), μια φανέλα με τις υπογραφές των αθλητών, οι οποίοι συμμετείχαν στη διοργάνωση.
Των κατά τεκμήριο καλύτερων αθλητών, αν και όλοι όσοι μετέχουν στο πρωτάθλημα του μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο ξεχωρίζουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.