Αρχική Cruises Άλλη μία καινοτομία από τη Celebrity Cruises, που…ανοίγει την όρεξη!

Άλλη μία καινοτομία από τη Celebrity Cruises, που…ανοίγει την όρεξη!

Blu Restaurant - Deck 5 Aft Celebrity Eclipse - Celebrity CruisesΕίναι στη φιλοσοφία της Celebrity Cruises να διατηρεί πάντα ζωντανό το ενδιαφέρον των επιβατών της με φρέσκιες ιδέες, δημιουργικές δραστηριότητες και εκπληκτικά events που κάνουν την εμπειρία της κρουαζιέρας ακόμα πιο απολαυστική.

H Celebrity Cruises έδωσε ζωή σε ένα μοναδικό concept και δημιούργησε το “Απολαύστε τον Προορισμό σας» (Savour your Destination), ένα πρόγραμμα που θα δώσει στους λάτρεις του κρασιού και της καλής κουζίνας την ευκαιρία να γευθούν ένα event πραγματικά λαχταριστό…

Δώδεκα προγράμματα κρουαζιέρας, που θα πραγματοποιηθούν στα βραβευμένα πλοία της Solstice Class, πρόκειται να φιλοξενήσουν τα εν λόγω event μαγειρικής. Έτσι, εκτός από τις υπόλοιπες πολυάριθμες και πλούσιες δραστηριότητες των πλοίων, κάθε μία από τις 12 κρουαζιέρες θα προσφέρει δραστηριότητες δοκιμασίας κρασιού και διαφόρων πιάτων, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους αγαπούν το κρασί και το φαγητό να ανακαλύψουν καινούργιες γεύσεις και δημιουργίες από κορυφαίους σεφ.

Οι δραστηριότητες θα περιλαμβάνουν εκδήλωση με cocktail για πρώτη γνωριμία με τους συντελεστές του event και τους επισκέπτες, επίδειξη μαγειρικής από διάσημους chef – διατεθειμένους να μοιραστούν τα πιο πολύτιμα μυστικά της μαγειρικής τους – αλλά και υπογραφή βιβλίων.

Την παράσταση σίγουρα θα κλέψει το “Star Chef”, ένας διαδραστικός διαγωνισμός μαγειρικής, που δίνει την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να συμμετάσχουν σε μια αξέχαστη εμπειρία μαγειρικής. Στο τέλος κάθε διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες παίρνουν δώρο ένα βιβλίο, όπου «αποκαλύπτονται» όλα τα μυστικά πίσω από τις δημιουργίες των σεφ.

Οι ταξιδιώτες θα μπορούν επίσης να συμμετέχουν σε μαθήματα μαγειρικής που θα παραδίδει ο εκάστοτε guest σεφ ή να απολαύσουν ένα ξεχωριστό δείπνο στα εστιατόρια Murano ή Tuscan Grille – ένα δείπνο που θα σχεδιάσει, θα εκτελέσει και θα παρουσιάσει ο guest σεφ αποκλειστικά για αυτούς.

Όμως η εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Μία από τις διασημότερες παρουσιάστριες του καναλιού Food Network, η Moulton, θα επιβιβαστεί μαζί με τους ταξιδιώτες στις 26 Μαρτίου του 2011, στο ολοκαίνουργιο κρουαζιερόπλοιο της Celebrity, το Celebrity Eclipse, για να πρωταγωνιστήσει στο πρόγραμμα «Απολαύστε τον Προορισμό σας» σε μια 7ήμερη κρουαζιέρα στην Ανατολική Καραϊβική.

Η Moulton έχει παρουσιάσει αμέτρητες εκπομπές μαγειρικής, όπως το “Cooking Live,” το “Cooking Live Primetime,” και το “Sara’s Secrets.”  Έχει επίσης συγγράψει αρκετά βιβλία μαγειρικής, όπως το Sara Moulton’s Everyday Family Dinners, το Sara Moulton Cooks at Home και το Sara’s Secrets for Weeknight Meals.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις 14 Μαΐου 2011 θα διεξάγει το πρόγραμμα «Απολαύστε τον Προορισμό σας» του Celebrity Eclipse ο διάσημος σεφ Seamus Mullen, παρουσιαστής της εκπομπής “The Next Iron Chef” του καναλιού Food Network και ιδιοκτήτης του φημισμένου εστιατορίου Boqueria της Νέας Υόρκης.

Πλειάδα άλλων κορυφαίων σεφ θα πλαισιώσει αυτή την πρωτοποριακή ιδέα της Celebrity Cruises, μια ιδέα που έχει ήδη πραγματοποιηθεί στο Celebrity Eclipse και Celebrity Equinox και έχει πραγματικά κερδίσει τις εντυπώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.