Αρχική Airport Nέα υπηρεσία της Olympic Handling στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Nέα υπηρεσία της Olympic Handling στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

olympiccateringNέες παιδικές γωνιές στα CIP LOUNGES της OLYMPIC HANDLING (αίθουσες «Α. Ωνάσης» και «Μ. Μερκούρη») εγκαινίασε πρόσφατα η εταιρία επίγειας εξυπηρέτησης του Ομίλου OLYMPIC.

Η νέα υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν στους επιβάτες της Business Class  σε συνολικά 23 (είκοσι τρείς) ελληνικές και ξένες συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρίες της Οlympic Handling.  Επίσης υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στις αίθουσες, και στη νέα υπηρεσία, έναντι μικρού αντιτίμου (30 ευρώ), ανεξαρτήτως θέσης και αεροπορικής εταιρίας που χρησιμοποιεί ο επιβάτης.

Πρόκειται για ένα χώρο απλό αλλά ζεστό και φιλικό, όπως ένα παιδικό δωμάτιο, όπου μπορούν οι επιβάτες-γονείς να απασχολήσουν ευχάριστα τα παιδιά που ταξιδεύουν μαζί τους, έτσι  ώστε η πτήση να ξεκινήσει ξεκούραστα και χωρίς προβλήματα για τους μικρούς ταξιδιώτες.

Χωροταξικά και αισθητικά  ο χώρος είναι  απομονωμένος από τις υπόλοιπες αίθουσες και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 2 – 10 ετών. Οι παιδικές γωνιές είναι εφοδιασμένες με πίνακες και μπλόκ ζωγραφικής, κηρομπογιές, βιβλία, επιτραπέζια και άλλα παιχνίδια. Η απασχόληση των παιδιών γίνεται υπό την επίβλεψη των γονέων.

Oι νέες παιδικές γωνιές – CIP Lounges αποδεικνύουν τη σημασία που αποδίδει η Olympic Handling στην ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των υψηλών προδιαγραφών εξατομικευμένων υπηρεσιών της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.