Home Hotels Champagne Chic! στο Winter Garden του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία

Champagne Chic! στο Winter Garden του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία

Grande Bretagne - Wintergarden 1Όσοι λατρεύετε τη σαμπάνια θα έχετε την ευκαιρία να την απολαύσετε στο Winter Garden του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. Από τις 4 Φεβρουαρίου και για ένα μήνα θα μπορείτε να δοκιμάσετε 9 εκλεκτές σαμπάνιες στη δελεαστική τιμή των 14€. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε λαχταριστές θαλασσινές γεύσεις και μοναδικά γλυκά για να συνοδεύσετε το ποτό σας.

Συνοδέψτε την αγαπημένη σας σαμπάνια, σε ποτήρι ή φιάλη, με τις μοναδικές προτάσεις του Σεφ μας στον ζεστό χώρο του Winter Garden. Διαλέξτε μια σαμπάνια με τις απολαυστικές φυσαλίδες της και συνδυάστε την με ψητές καραβίδες και χτένια με καρπάτσιο λαχανικών & βινεγκρέτ τρούφας ή μια τριλογία σολομού με πράσινα σπαράγγια και ρόκα. Γράψτε τον τέλειο επίλογο με τάρτα με καραμελωμένα αχλάδια ‘Williams’, αχλάδια ποσέ με κάρδαμο και παγωτό μασκαρπόνε ή μακαρόν μούρων, φράουλες με σαμπαγιόν και γρανίτα σαμπάνιας.

Το κοσμοπολίτικο Winter Garden με το εντυπωσιακό αίθριο του, προσφέρει στους επισκέπτες του μία απόδραση από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης. Βρίσκεται στο lobby του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και αποτελεί το τέλειο σημείο για μια επαγγελματική συνάντηση ή ένα ποτό με φίλους. Τα βράδια στο Winter Garden μπορείτε να απολαύσετε επίσης ζωντανή μουσική πιάνου.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.