Αρχική Hotels Καθαρή Δευτέρα, 25η Μαρτίου & Πάσχα στη Κρήτη

Καθαρή Δευτέρα, 25η Μαρτίου & Πάσχα στη Κρήτη

golden villasΣε ΒΙΛΛΑ (Μαιζονέτα 55τμ) Με Ιδιωτική Εξωτερική Πισίνα, Χαμάμ, Τζάκι
Και Θέα Στη Θάλασσα !!

Τα Golden Villas σας καλούν να περάσετε το τετραήμερο του Καρναβαλιού και της Καθαρής Δευτέρας, την 25η Πέμπτη Μαρτίου αλλά και το πενθήμερο του Πάσχα και μάλιστα για να σας κάνουν την πρόσκλησή τους ακόμη περισσότερο ελκυστική, σας δίνουν τη ΒΙΛΛΑ (όχι το άτομο) χωρητικότητας 4 ΑΤΟΜΩΝ, με ημιδιατροφή και αυτοκίνητο.

Οι τιμές κυμαίνονται από
440 Eυρώ (3 διανυκτερεύσεις  – 4 ημέρες),
για Καθαρή Δευτέρα 4 – 7 Μαρτίου, Καρναβάλι & Καθαρή Δευτέρα,
25η Μαρτίου,
μέχρι 540 Eυρώ (4 διανυκτερεύσεις  – 5 ημέρες) για Πάσχα.

Επίσης στη τιμή συμπεριλαμβάνεται ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για όλη την παραμονή με παράδοση και παραλαβή στο αεροδρόμιο ή στο λιμάνι Ηρακλείου !!
Δωρεάν Wi-Fi internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου  !!
Επίσης Κρητική βραδυά με ζωντανή μουσική , τα Σαρακοστιανά τη Καθαρή Δευτέρα και αργά αναχώρηση από το δωμάτιο την τελευταία ημέρα !!

Τα Golden Villas είναι ξενοδοχειακό συγκρότημα κατασκευής 2003 σε 16000 τμ και αποτελείται από Βίλλες  με ιδιωτική και μοιραζόμενη πισίνα και ευρίσκεται 25 χιλιόμετρα Ανατολικά του Ηρακλείου Κρήτης στην περιοχή Χερσονήσου, σε ήσυχο περιβάλλον κατάλληλο για ξεκούραση ..

Στην ημιδιατροφή περιλαμβάνονται Πλούσιος Μπουφές για Πρωινό και Βραδυνό με παραδοσιακά Κρητικά εδέσματα από αγνά, φρέσκα προϊόντα του νησιού μας μαγειρεμένα με παρθένο ελαιόλαδο.

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα
Tηλ.28970 26210,  Fax.28970 29414
Κιν.6937187402
http://www.goldenvillas.gr

E mail info@goldenvillas.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.