Αρχική Airlines News Η Etihad Airways έγινε μέλος του “Business in the Community” (BITC)

Η Etihad Airways έγινε μέλος του “Business in the Community” (BITC)

Etihad-Airbus_A320Η Etihad Airways έγινε μέλος του “Business in the Community” (BITC), μία οργάνωση η οποία θα υποστηρίξει την εφαρμογή της στρατηγικής της εταιρείας που εδρεύει στο Άμπου Ντάμπι για την αειφόρο ανάπτυξη και θα παρέχει πρόσβαση στις καλύτερες πρακτικές στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ).

Η Etihad, η οποία υποστηρίζει και διαχειρίζεται μία σειρά παγκόσμιων προγραμμάτων ΕΚΕ στη βάση της στο Άμπου Ντάμπι και στο διεθνές δίκτυό της, θα συνεργαστεί με το BITC για να καθορίσει πώς μπορεί να ενισχυθεί η ευθύνη της στο χώρο εργασίας, την αγορά, το περιβάλλον και την κοινότητα.

Η Anne Tullis, επικεφαλής της ΕΚΕ και της αειφόρου ανάπτυξης της Etihad Airways, τόνισε: «Το πρόγραμμα ΕΚΕ της Etihad έχει αναπτυχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια παράλληλα με τη δέσμευσή μας για μια πολιτική ΕΚΕ και πλάνο το οποίο είναι εξολοκλήρου προσαρμοσμένο στην επιχείρησή μας και συμβαδίζει με το ρόλο μας ως η μεγαλύτερη εταιρεία στο Άμπου Ντάμπι.

«Θα ξεκινήσουμε ένα νέο πρόγραμμα αυτό το τετράμηνο το οποίο ενσωματώνει τις πολλές υπάρχουσες πρωτοβουλίες και δραστηριότητες και πιστεύουμε ότι η πρόσβαση στις πηγές γνώσης και την εμπειρογνωμοσύνη που αποκτάμε μέσω του BITC και των περισσότερων εδραιωμένων εταιρειών και αγορών θα μας βοηθήσουν να καλύψουμε τα κενά και να είμαστε σίγουροι ότι εφαρμόζουμε σωστά τις καλύτερες πρακτικές στην πορεία μας προς την αειφορία».

Το Business in the Community αποτελεί ένα από τα φιλανθρωπικά έργα του Πρίγκιπα της Ουαλίας, μία σειρά από μη κερδοσκοπικές οργανώσεις υπό την προεδρία του Πρίγκιπας της

Ουαλίας. Λειτουργεί σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου συνεργατών και διαθέτει 28 χρόνια εμπειρίας στη συνεργασία με τις κοινότητες που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Ο Stephen Howard, CEO του Business in the Community, δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω την Etihad Airways στα μέλη του Business in the Community. Η σταθερή δέσμευση των επιχειρήσεων για καλύτερη διαχείριση στον τομέα της κοινωνικά υπεύθυνης επιχειρηματικότητας δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική.

«Γι’ αυτό το λόγο είμαστε εδώ, για να βοηθήσουμε τις εταιρείες να αντιληφθούν που μπορούν έχουν μεγαλύτερη επίδραση –θετική – στους ανθρώπους και στον πλανήτη. Ανυπομονώ να εργασθώ με την Etihad Airways στο ταξίδι της προς την κοινωνικά υπεύθυνη επιχειρηματικότητα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.