Αρχική General Η Cisco συμμετέχει στον «Υπέροχο Κόσμο των Νικητών» ως Χορηγός των Παγκόσμιων...

Η Cisco συμμετέχει στον «Υπέροχο Κόσμο των Νικητών» ως Χορηγός των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011

Στο πλαίσιο της συνεχούς δέσμευσής της στην αποδοχή της Διαφορετικότητας και στην Ένταξη στο Κοινωνικό Σύνολο για όλους, η Cisco ανακοίνωσε τη Δευτέρα, 14, Φεβρουαρίου, ότι είναι Υπερήφανος Χορηγός των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011.

 

Βασιζόμενη στην Borderless Network Architecture, η Cisco θα δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο, ισχυρό και πολύ ασφαλές περιβάλλον, το οποίο θα προσφέρει δυνατότητες συνεργασίας στις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους Αγώνες και στις ομάδες εργασίας. Το Unified Computing System της Cisco θα χρησιμοποιηθεί για να ολοκληρώσει τόσο τα φυσικά όσο και τα virtualized κέντρα δεδομένων.

 

 

Κύρια Σημεία

Η Cisco προσφέρει τις τεχνολογίες που θεωρούνται αναγκαίες για τη δημιουργία ενός ισχυρού και ασφαλούς Δικτύου Χωρίς Περιορισμούς (Switching/Routing, Ασφάλεια, Ασύρματη Πρόσβαση), το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως πλατφόρμα για μία λύση κέντρου δεδομένων που θα βασίζεται σε σύστημα UCS.

• Ως τμήμα ενός ολοκληρωμένου περιβάλλοντος συνεργασίας, οι Ενοποιημένες Επικοινωνίες της Cisco θα διευκολύνουν την επικοινωνία μεταξύ κτιρίων που βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες, στα οποία θα χρησιμοποιηθούν περισσότερα από 700 IP phones. Από τη στιγμή που η Αθήνα και η Λευκωσία είναι μεταξύ των κύριων πόλεων που φιλοξενούν τους Αγώνες, οι αίθουσες Cisco TelePresence θα αξιοποιηθούν για να διευκολύνουν τη συνεργασία μεταξύ των ομάδων.

• Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics είναι ένα κίνημα που στόχο έχει τη δημιουργία ενός κόσμου, κυρίαρχη τάση του οποίου δεν θα είναι ο «αποκλεισμός» αλλά η ένταξη στο κοινωνικό σύνολο. Η Cisco έχει το ίδιο όραμα για κοινωνική ένταξη. Για τον λόγο αυτό συμμετέχει στον «Υπέροχο Κόσμο των Νικητών» ως Χορηγός των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011.

• Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics Αθήνα 2011 διοργανώνονται στην Αθήνα από τις 25 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2011 με τη συμμετοχή 7.500 αθλητών από 185 χώρες, 2500 προπονητών, 3.000 διαιτητών, 40.000 μελών οικογενειών και 3.000 εκπροσώπων τύπου από όλο τον κόσμο.

Υποστηρικτικές Απόψεις

• Γιάννα Δεσποτοπούλου, Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011:

«Για τα Special Olympics Ελλάς, η 14η Φεβρουαρίου είναι μια ιδιαίτερη ημέρα. Σαν σήμερα, το 1987 υπεγράφη η Ιδρυτική Πράξη του Κοινωφελούς Αθλητικού και Εκπαιδευτικού μη Κερδοσκοπικού Σωματείου, με την επωνυμία Special Olympics International – Ελλάς. Μετά από 24 χρόνια συνεχούς προσπάθειας μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι όλοι όσοι είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό το υπέροχο ταξίδι παίρνουμε περισσότερα από όσα δίνουμε. Για αυτό σήμερα, είμαστε διπλά ευτυχείς που υποδεχόμαστε τη Cisco στην οικογένεια των Υπερήφανων Χορηγών των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011. Πρόκειται για μια εταιρία με ευρύτατη εμπειρία στον τομέα της, αντάξια του διεθνούς κύρους και της φήμης της. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, βασιζόμαστε στις πολύτιμες υπηρεσίες της Cisco για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και αξιόπιστου τεχνολογικού περιβάλλοντος, μέσα στο οποίο θα επικοινωνούν οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους Αγώνες, τα κέντρα δεδομένων και οι συντελεστές της διοργάνωσης. Την ευχαριστούμε γιατί μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές και αξίες για έναν κόσμο χωρίς αποκλεισμό και ειλικρινή σεβασμό στη διαφορετικότητα»

• Οδυσσέας Χαραλάμπους, γενικός διευθυντής, Ελλάδα, Κύπρος, Μάλτα, Cisco:

«Ενταξη δεν σημαίνει μόνο αναγνώριση της διαφορετικότητας, αλλά αναγνώριση και εκτίμηση της αξίας που κάθε άνθρωπος μπορεί να φέρει στην ομάδα. Η αποδοχή και η ένταξη αφορά σε όλα όσα μπορούμε να επιτύχουμε, εφόσον προσπαθούμε Μαζί. Η συμμετοχή της Cisco σε αυτήν την παγκόσμια αθλητική διοργάνωση πραγματικά με κάνει υπερήφανο».

• Αλέξανδρος Μπεχράκης, regional sales manager και CSR leader, Ελλάδα, Κύπρος, Μάλτα, Cisco:

«Στη Cisco έχουμε υιοθετήσει πρακτικές Αποδοχής της Διαφορετικότητας και Ένταξης στο Κοινωνικό Σύνολο. Αν και η διαφορετικότητα υπάρχει στις περισσότερες κοινωνίες και ομάδες, η αποδοχή και η ένταξη δεν είναι σύνηθες φαινόμενο. Το γεγονός αυτό αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόκληση και ευκαιρία για εμάς, ώστε να γίνουμε περισσότερο δεκτικοί και ανοιχτοί στους πραγματικούς νικητές της ζωής -∙ εκείνους που κερδίζουν τον αγώνα για αυτοεκτίμηση και σεβασμό. Η κουλτούρα μας, μία κουλτούρα αποδοχής της διαφορετικότητας, θα μας «πάει μπροστά», κάνοντάς μας πλουσιότερους ως ομάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.