Στον πρώτο παγκόσμιο διαγωνισμό με τον τίτλο “The Airports Food & Beverage Awards”, το διεθνές αεροδρόμιο Λάρνακας κατόρθωσε να επικρατήσει γνωστών αεροδρομίων, όπως το JFK Νέας Υόρκης, το αεροδρόμιο του Χιούστον στο Τέξας, το Μπρίστολ Αγγλίας και το Μάρκο Πόλο Ιταλίας, κερδίζοντας το πρώτο και πιο σημαντικό βραβείο του διαγωνισμού, το “Best Overall Airport F&B” στην κατηγορία μέχρι 10 εκ. επιβάτες. Είναι μια πραγματικά πολύ μεγάλη διάκριση, που μας κάνει περήφανους και ταυτόχρονα προβάλλει το καινούριο διεθνές αεροδρόμιο Λάρνακας σε όλο τον κόσμο.
Το βραβείο και λεπτομέρειες για το διαγωνισμό παρουσιάστηκαν σε συνέντευξη Τύπου στο αεροδρόμιο Λάρνακας, την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011. Τα “Airports Food & Beverage Awards” οργανώθηκαν ατό το Moodie Report, που αποτελεί μια απαραίτητη πηγή αξιόπιστων πληροφοριών στον παγκόσμιο ταξιδιωτικό τομέα λιανικής πώλησης.
Οι υπηρεσίες Food & Beverage αντιπροσωπεύουν τον πιο αναπτυσσόμενο τομέα στο χώρο των αεροδρομίων για την επόμενη δεκαετία. Tα βραβεία αυτά δημιουργήθηκαν με σκοπό την αναγνώριση και ενθάρρυνση της υπεροχής στον τομέα Food & Beverage.
Στο διαγωνισμό πήρε μέρος η Cyprus Airports (F&B), η εταιρεία που διαχειρίζεται τα καφεστιατόρια και χώρους μαζικής εστίασης στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου. Ιδρύθηκε το 2007 και είναι μια κοινοπραξία ανάμεσα στη Cyprus Trading Corporation Plc, (του Ομίλου Σιακόλα), την ιρλανδική Αer Rianta International (Middle – East) και την SSP Louis Airport Restaurants Ltd.
Πηγή thetravellernews.com