Αρχική Airport Δύο νέες σημαντικές εκθέσεις στο αεροδρόμιο

Δύο νέες σημαντικές εκθέσεις στο αεροδρόμιο

Καλάθια ηλικίας 3.700 ετώνΜία νέα συνεργασία εγκαινιάζουν ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και το National Geographic Greece  παρουσιάζοντας στους επισκέπτες και τους επιβάτες του αεροδρομίου δύο νέες σημαντικές εκθέσεις περιβαλλοντικού και καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος

«Η Ελλάδα του National Geographic»
Από 22 Φεβρουαρίου έως 31 Μαΐου 2011

« Μεγάλες Μεταναστεύσεις των ζώων»
Από 2 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2011

Η πρώτη έκθεση, με τίτλο «Η Ελλάδα του National Geographic», παρουσιάζει μια επιλογή από θέματα για το Φυσικό, το Ανθρωπογενές και το Πολιτιστικό Περιβάλλον, που παρουσίασαν οι Έλληνες φωτογράφοι και οι επιστημονικοί συνεργάτες του περιοδικού, στα 12 χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα.

Η συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με το National Geographic συνεχίζεται το καλοκαίρι με τη δεύτερη έκθεση με τίτλο: «Μεγάλες Μεταναστεύσεις των ζώων». Πρόκειται για μία σπουδαία προσπάθεια που πρόσφατα παρουσιάστηκε από το περιοδικό στη διεθνή έκδοσή του, ενώ η έκθεση που θα  φιλοξενηθεί στο αεροδρόμιο παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Αμερική με ιδιαίτερη επιτυχία από τη National Geographic Society.

Και οι 2 εκθέσεις θα πραγματοποιηθούν στο επίπεδο αναχωρήσεων του αεροδρομίου, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης (είσοδος 3). Ο χώρος είναι προσβάσιμος για όλους τους επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου, ανοικτός καθημερινά, καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.