Αν έχετε αποφασίσει το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας να παραμείνετε στο «κλεινόν άστυ» και να πετάξετε τον χαρταετό σας στον λόφο του Λυκαβηττού, το ξενοδοχείο St. George Lycabettus και ο βραβευμένος executive chef , Βασίλης Μήλιος σας έχει ετοιμάσει ένα gourmet buffet στο Grand Balcon με θαλασσινές γεύσεις.
Λαγάνες χειροποίητες, γυαλιστερές, κυδώνια, ριζότο με φρέσκα κτένια, μπακαλιάρο τηγανητό με κρούστα μαϊντανού, σκουμπρί πιπεράτο, μύδια με ούζο ,φακές με κάππαρη, μαύρα φασόλια με τσίλι και άλλα τόσα.
47ευρώ κατ’άτομο
Από την άνετη πολυθρόνα σας θα παίζετε το παιχνίδι «Μετράμε τους χαρταετούς της πόλης» από τον λόφο του Λυκαβηττού, του Φιλοπάππου μέχρι τον Σαρωνικό ατενίζοντας την πόλη από ψηλά με gross plan τον Παρθενώνα.
Δεν έχουμε ξεχάσει όμως και τους μικρούς μας φίλους , παιδαγωγοί-animateurs θα τους περιμένουν σ’ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο με ατελείωτα παιχνίδια, κατασκευή χαρταετών,ζωγραφική, παραμύθια και μαγικά τρικ σε έναν κόσμο ονειρικό .
Για τα βράδια σας, σας περιμένουμε σ το La Suite Lounge Bar, δίπλα στο gourmet εστιατόριο Le Grand Balcon σε ατμόσφαιρα καρναβαλιού… Τολμήσετε να δοκιμάσετε μετά το δείπνο τα 3 ολοκαίνουρια «Carnival Cocktails» που έχει δημιουργήσει ο barman, Τάκης ειδικά για τις Απόκριες. Το Moulin Rouge , το Rio de Janeiro και το Viva Venezia! Ή απολαύσετε το AFTER OFFICE HAPPY HOUR κάθε απόγευμα (19:00 – 21:00) όπου θα βρείτε τα αγαπημένα σας cocktails στην μισή τιμή σ’όλη την διάρκεια των Αποκριών.