Αρχική Airlines News Η Emirates υπέγραψε συμφωνία υπηρεσιών TotalCare ® αξίας 2.2 δισ. δολαρίων με...

Η Emirates υπέγραψε συμφωνία υπηρεσιών TotalCare ® αξίας 2.2 δισ. δολαρίων με τη Rolls-Royce

Η Rolls-Royce, ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας ύψους 2,2 δισ. δολαρίων για την παροχή μακροπρόθεσμων υπηρεσιών με την αεροπορική εταιρεία Emirates, για μηχανές τύπου Trent για 70 αεροσκάφη Airbus A350XWB. Αυτή η συμφωνία ισχύει για ολόκληρο το στόλο της αεροπορικής εταιρείας, συνολικά 128 αεροσκάφη.

Ο Tim Clark, Πρόεδρος της Emirates Airline δήλωσε: «Τα 70 νέα αεροσκάφη τύπου A350 που έχουν παραγγελθεί  θα συμβάλλουν σημαντικά  στην ανάπτυξή μας όταν τεθούν σε λειτουργία τα προσεχή έτη. Η συμφωνία υπηρεσιών TotalCare ® με την Rolls-Royce είναι ένα σημαντικό βήμα για το χρόνο λειτουργίας των μηχανών A350 XWB, ώστε να είναι οικονομικά αποτελεσματική η διαχείριση τους. Ήδη ως χρήστες των υπηρεσιών TotalCare ®, προσβλέπουμε στη διατήρηση αυτής της σχέσης με την Rolls-Royce που θα οδηγήσουν  σε επιπλέον  λειτουργικές βελτιώσεις».

Ο Πρόεδρος της Rolls-Royce- Civil Aerospace ανέφερε: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για την υπογραφή της συμφωνίας με την Emirates, έναν σημαντικό πελάτη ο οποίος έχει ήδη σε λειτουργία 3 μηχανές τύπου Trent. Με αυτή τη συμφωνία ο στόλος της Emirates που υποστηρίζεται από μηχανές Rolls-Royce θα απολαμβάνει  τις υπηρεσίες TotalCare ®, οι οποίες προσφέρουν σημαντική αξία και επιτρέπουν στους πελάτες τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών τους».

Οι συμφωνίες μακροπρόθεσμων υπηρεσιών TotalCare ®, είναι σχεδιασμένες να ελαχιστοποιούν το οικονομικό ρίσκο των πελατών και να βελτιώνουν την λειτουργική απόδοση και την αξιοπιστία, επιτρέποντας τους να αφοσιώνονται στις βασικές τους δραστηριότητες.

Η νέα συμφωνία για μηχανές Trent XWB έρχεται δύο μήνες αφότου η Rolls-Royce κέρδισε ένα συμβόλαιο 1,2 δισ. δολαρίων για τις μηχανές Trent 700 που χρησιμοποιούνται στα Airbus A330s και για τις μηχανές Trent 800, που δίνουν ισχύ σε 21 Boeing 77s.