Αρχική Airlines News Η Gulf Air ξεκινά πτήσεις προς τη Γενεύη και το Μιλάνο

Η Gulf Air ξεκινά πτήσεις προς τη Γενεύη και το Μιλάνο

Η Gulf Air ξεκινά πτήσεις προς τη Γενεύη και το ΜιλάνοΗ Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη πτήσεων προς δύο σημαντικές ευρωπαϊκές πόλεις, το Μιλάνο της Ιταλίας και τη Γενεύη της Ελβετίας, εντός του Μαρτίου του 2011.

Η σύνδεση με το Μιλάνο θα εξυπηρετείται από την Κυριακή 27 Μαρτίου με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα ενώ οι πτήσεις για τη Γενεύη θα ξεκινήσουν την Τρίτη 29 Μαρτίου και θα εκτελούνται τρεις φορές την εβδομάδα.

Στο πλαίσιο σχετικής συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα, ο διευθύνων σύμβουλος της Gulf Air Samer Majali δήλωσε τα εξής: «Η έναρξη των πτήσεων προς αυτούς τους δύο νέους προορισμούς αποτελεί περαιτέρω απόδειξη της δέσμευσής μας να συνδέσουμε το Μπαχρέιν με την ευρύτερη περιοχή και τον υπόλοιπο κόσμο, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από τις πιο σημαντικές χρηματοοικονομικές αγορές στον κόσμο, με απώτερο σκοπό τη στήριξη του χρηματοοικονομικού και του εμπορικού κλάδου του Μπαχρέιν. Τούτο αποτελεί βασική συνισταμένη της νέας μας στρατηγικής που ανακοινώθηκε το Νοέμβριο του 2009, η οποία αποβλέπει στην ανάδειξη της Gulf Air σε μια εμπορικά βιώσιμη και επιτυχημένη εταιρεία, στηρίζοντας παράλληλα το οικονομικό όραμα ‘Vision 2030’ της χώρας μας.»

Ο κ. Majali συνέχισε: «Με την έναρξη των πτήσεων προς τις πόλεις του Μιλάνου και της Γενεύης δεν δημιουργούνται απλώς νέες ευκαιρίες στο εμπόριο και τον τουρισμό για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις του Μπαχρέιν και της ευρύτερης περιοχής, αλλά επίσης αυτές οι δύο πόλεις προσφέρουν νέες εμπορικές και άλλες ευκαιρίες στο Μπαχρέιν, που αποτελεί την πύλη για τις χώρες του Περσικού Κόλπου και όχι μόνο.»

«Το Μιλάνο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα χρηματοοικονομικά και επιχειρηματικά κέντρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και ολόκληρου του κόσμου, έχοντας να επιδείξει το τέταρτο υψηλότερο ΑΕΠ της Ευρώπης. Από την οικονομία έως τη μόδα, από τον σχεδιασμό αυτοκινήτων έως τις ψαγμένες μουσικές τάσεις, από την αρχιτεκτονική έως τις υπόλοιπες καλές τέχνες, η πόλη του Μιλάνου αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη, προσελκύοντας εκατομμύρια επισκεπτών κάθε χρόνο.»

«Η Γενεύη, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Ελβετία, αποτελεί την πιο κοσμοπολίτικη πόλη στην Ευρώπη, καθώς το 40% τουλάχιστον του πληθυσμού της προέρχεται από το εξωτερικό. Συγκαταλεγόμενη μεταξύ των δέκα πλουσιότερων πόλεων του κόσμου με βάση την αγοραστική δύναμη και χτισμένη σε μια φανταστική τοποθεσία στους πρόποδες των Άλπεων, με το υπέροχο κλίμα της, τη μεγάλη και λαμπερή λίμνη της, όπως επίσης τα όμορφα πάρκα και τους κήπους της, η Γενεύη έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο περιζήτητα χειμερινά θέρετρα για τα μέλη-κράτη του Συμβουλίου Συνεργασίας των Αραβικών Κρατών του Κόλπου. Και πέραν όμως της τουριστικής της αξίας, η Γενεύη είναι η έδρα περισσότερων από 150 διεθνών, κρατικών και μη οργανισμών, συμπεριλαμβανομένου του Ευρωπαϊκού Γραφείου των Ηνωμένων Εθνών, όπως και σχεδόν 200 πολυεθνικών εταιρειών, γεγονός που την καθιστά ιδανικό προορισμό για επαγγελματικά ταξίδια.»

«Είμαστε ευτυχείς που επιλέξαμε να εντάξουμε αυτές τις δύο σημαντικές πόλεις στο δίκτυο μας, διευρύνοντας έτσι τις επιλογές των επιβατών μας», κατέληξε ο κ. Majali.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.