Αρχική Airlines News Η Emirates ξεκινά πτήσεις προς τη Βασόρα στο Ιράκ από 2 Φεβρουαρίου...

Η Emirates ξεκινά πτήσεις προς τη Βασόρα στο Ιράκ από 2 Φεβρουαρίου 2011

Η EmiratesΗ Emirates θα ξεκινήσει πτήσεις προς Βασόρα στο Ιράκ από τις 2 Φεβρουαρίου 2011. Η Βασόρα θα είναι ο 110ος διεθνής προορισμός και ο 6ος προορισμός που δρομολογήθηκε το οικονομικό έτος 2010-2011.
Συνολικά θα πραγματοποιούνται 4 εβδομαδιαίες πτήσεις κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο, σε συνέχεια εγκρίσεων από την τοπική κυβέρνηση.
Η πτήση θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος τύπου Airbus A330 με 3 διαβαθμίσεις θέσεων (Πρώτης, Επιχειρηματικής και Οικονομικής) για τις πτήσεις που πραγματοποιούνται κάθε, Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο και με 2 διαβαθμίσεις θέσεων (Επιχειρηματικής και Οικονομικής) κάθε Δευτέρα.
Ο Α. Ε. Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al-Maktoum, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Emirates Airline και του Ομίλου δήλωσε: «Η Βασόρα είναι σημαντική αγορά για την Emirates. Η πρόσφατη ανάπτυξη της πόλης άνοιξε το δρόμο σε μεγάλο αριθμό πολυεθνικών εταιρειών και βιομηχανιών για επενδύσεις στην περιοχή και έχουμε ήδη παρατηρήσει σημαντικό ενδιαφέρον από μεγάλο αριθμό αγορών μας. Από το 2009 η κίνηση από την Αμερική και την Ευρώπη προς τη Βασόρα έχει αυξηθεί σημαντικά και είμαστε έτοιμοι να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη αυτή».
«Οι βολικές ώρες πτήσεων και οι καλές συνδέσεις κάνουν την Emirates μια εξαιρετική επιλογή για τους επιχειρηματίες ταξιδιώτες στη Βασόρα», πρόσθεσε ο Σεΐχης. «Ήταν μια σημαντική χρονιά για την ανάπτυξη της Emirates και η ανακοίνωση αυτή είναι μια ακόμη απόδειξη των αναπτυξιακών μας σχεδίων».
Σε πολύ καλή γεωγραφική θέση, κοντά στις πετρελαιοπηγές αλλά και στον Περσικό Κόλπο, η Βασόρα συνεχίζει να προσελκύει επενδύσεις από μεγάλες εταιρείες από όλο τον κόσμο. Αγορές ενδιαφέροντος για την Emirates συμπεριλαμβάνουν εταιρείες πετρελαίου από την Ευρώπη και την Αμερική καθώς επίσης και οι Ιρακινοί της διασποράς. Όσο η οικονομία της περιοχής επανέρχεται, αναμένεται ότι ένα μεγάλο ποσοστό Ιρακινών θα εκμεταλλευτούν την νέα υπηρεσία.
Οι τοπικές αρχές έχουν ξεκινήσει προσπάθειες για την ανάπτυξη του τουρισμού με την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου Sheraton. Καθώς η πόλη επανατοποθετείται, η Emirates θα εισάγει ποικιλία προϊόντων, που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της πόλης. Ανάμεσα στα προϊόντα είναι τρόφιμα, ενδύματα, ηλεκτρονικά είδη από όλο τον κόσμο.
Η πτήση ΕΚ 945 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 13:45 και θα προσγειώνεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Βασόρα στις 14:45 την ίδια μέρα. Η πτήση επιστροφής ΕΚ 946 θα αναχωρεί από τη Βασόρα στις 16:15 και θα προσγειώνεται στο Ντουμπάι στις 19:10.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.