Αρχική Airlines News Η Germanwings προσθέτει την Teneriffe στο εαρινό πρόγραμμα του 2011

Η Germanwings προσθέτει την Teneriffe στο εαρινό πρόγραμμα του 2011

Η Germanwings προσθέτει την Teneriffe στο εαρινό πρόγραμμα του 2011Η Germanwings ανακοίνωσε την έναρξη πτήσεων της προς το μαγευτικό νησί Teneriffe στο πρόγραμμα των θερινών της πτήσεων για το έτος 2011. Ανάμεσα στις 24 Σεπτεμβρίου και 29 Οκτωβρίου 2011 θα πραγματοποιούνται  κάθε Σάββατο πτήσεις από τη βάση της στη Κολωνία/ Βόννη προς το ηφαιστειογενές νησί Teneriffe. Οι κρατήσεις είναι ήδη πραγματοποιήσιμες στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.germanwings.com. Για να μας κινήσει ωστόσο περισσότερο το ενδιαφέρον μας, η αγαπημένη σε όλους χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία, Germanwings, μας κάνει την εξής προσφορά: Όσο πιο νωρίς κάνει κάποιος κράτηση των εισιτηρίων του, τόσο πιο οικονομικές οι τιμές των εισιτηρίων που του προσφέρονται.
Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, εκεί που ξεκινάνε οι πρώτες βροχές και το πρώτο δροσερό αεράκι μας χτυπάει την πόρτα, ένα ταξιδάκι στο μεγαλύτερο νησί των Καναρίων ακούγεται πολύ ελκυστική ιδέα. Τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο το νησί διατηρεί μία μέση θερμοκρασία 22 με 24 βαθμούς Κελσίου και το κλίμα είναι ιδανικό για βουτιές. Η Teneriffe αποτελεί το ιδανικό νησί για την ανάκτηση των δυνάμεών σας πριν την έναρξη του νέου χειμώνα..
Παράλληλα με τις πτήσεις στην Teneriffe, η  Germanwings προσφέρει αμέτρητες συνδέσεις μέσω των 5 γερμανικών βάσεών της (Κολωνία/ Βόννη, Στουτγάρδη, Βερολίνο/Schönefeld, Ντόρτμουντ και Ανόβερο) σε περισσότερους από 75 ενδιαφέροντες προορισμούς της Ευρώπης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.