Αρχική Hotels Elounda Solfez, εγγραφείτε και Κερδίστε!!!

Elounda Solfez, εγγραφείτε και Κερδίστε!!!

Elounda Solfez, εγγραφείτε και ΚερδίστεΔιαμονή για 7 νύχτες, σε μία Elounda Solfez Βίλλα, για τον ίδιο/α και πέντε ακόμα φίλους ή μέλη της οικογένειας, θα έχει την ευκκαιρία να κερδίσει ένας από τους τυχερούς αναγνώστες του πρώτου δωρεάν newsletter “Go Solfez”, το οποίο θα κυκλοφορήσει 1η Φεβρουαρίου, 2011.

Με τη νέα καμπάνια  “Go Solfez”, η διοίκηση των Elounda Solfez Villas, στο newsletter της σκοπεύει να δώσει μια νέα προοπτική αντίληψης για να βιώσει κάποιος ή κάποια έναν προορισμό.
Η Ελούντα είναι ένας προορισμός που γνωρίζουμε πολύ καλά, έτσι στο πρώτο τεύχος θα πάμε για ορειβασία στην Οξιά, το βουνό που σαν γήινος προστάτης, ορθώνετε πίσω από την Ολούς, ή Ολούντα ή … Ελούντα. Ένα θεατρικό σκηνικό άγριας ομορφιάς
Εκεί θα αναζητήσουμε τις χίλιες Πηγές, 999 εκ’ των οποίων έχουν ανακαλυφθεί ενώ στην χιλιοστή κρύβεται ένας τεράστιος θησαυρός, άλλοι λένε από τα αρχαία χρόνια άλλοι από τον πόλεμο, που περιμένει να τον ανακαλύψουν.
Αυτός είναι ο θρύλος των «Χιλίων Πηγών».
Εμείς βέβαια θα πηγαίναμε και μόνο για τη βόλτα!
Επίσης μη χάσετε την προσπάθεια μας για το «Σπίτι των Σπόρων» και την ανακοίνωση για το θέμα της επόμενης Solfeance μας.
Έτσι λοιπόν…
Εγγραφείτε στο επίσημο Newsletter μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2011!!!, κάνοντας Click στο σήμα των Elounda Solfez,
και κερδίστε αυτό το ονειρεμένο 7ήμερο μαζί με τους δικούς σας.

Σημείωση

Η διαμονή θα πραγματοποιηθεί βάση διαθεσιμότητας και εκτός της περιόδου της 16ης Ιουλίου μέχρι την 31η Αυγούστου, 2011.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.