Αρχική Cruises Bραβεύτηκε ένας άνθρωπος που «έχτισε» με την εργατικότητα και τη διορατικότητά του...

Bραβεύτηκε ένας άνθρωπος που «έχτισε» με την εργατικότητα και τη διορατικότητά του την κρουαζιέρα στην Ελλάδα

N.Kannelopoulos - A.StylianopoulosΤην Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής Τιμητικών Διακρίσεων Xenia 2010 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.
Στη φετινή εκδήλωση τιμήθηκαν για τη συμβολή τους στη διεθνή προβολή του ελληνικού πολιτισμού προσωπικότητες από το χώρο των τεχνών, των γραμμάτων και του τουρισμού.

Ανάμεσά τους βραβεύτηκε και ένας άνθρωπος που σφράγισε την ιστορία του ελληνικού τουρισμού και  «έχτισε» με την εργατικότητα και τη διορατικότητά του την κρουαζιέρα στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον εκλιπόντα κύριο Αναστάσιο Στυλιανόπουλο, Ιδρυτή και Προέδρου του Navigator & Tourist Services Ltd. Άνθρωπος πολυπράγμων και οραματιστής, ο Αναστάσιος Στυλιανόπουλος, αποτέλεσε με το διαρκές πρωτοπόρο έργο του έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης και εδραίωσης του ελληνικού τουρισμού.

Σε μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, το βραβείο παρέλαβε από τον πρόεδρο του ΕΟΤ, κύριο Νικόλαο Καννελόπουλο, ο γιος και συνεχιστής του έργου του κυρίου Αναστάσιου Στυλιανόπουλου, κύριος Ανδρέας Στυλιανόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.