Αρχική Ιστιοπλοΐα Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Ανοικτής Θάλασσας

Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Ανοικτής Θάλασσας

Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Ανοικτής ΘάλασσαςΠραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 28 Νοεμβρίου από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών ο μοναχικός αγώνας. Ένας αγώνας για δυνατούς, αφού στο κάθε σκάφος ήταν μόνον ένας.
Ο αγώνας αυτός γίνεται για τρίτη φορά αλλά εφέτος είχε μια ιδιαιτερότητα. Τα σκάφη δεν εκκίνησαν όλα μαζί, αλλά με τη σειρά, από το πιο αργό έως το πιο γρήγορο.
Οι χαριζόμενοι χρόνοι υπολογίστηκαν από την επιτροπή δύο ώρες πριν την εκκίνηση και δόθηκαν στην αρχή αντί να αφαιρούνται στο τέλος. Έτσι ενώ τα σκάφη έφυγαν σε διαφορετικό χρόνο, τερμάτισαν σχεδόν μαζί.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Πατραϊκό κόλπο με συννεφιά και πολύ δυνατούς ανατολικούς ανέμους 30 μιλίων ανά ώρα, συνθήκες που τον έκαναν πολύ κουραστικό για τους μοναχικούς ιστιοπλόους. Συμμετείχαν οκτώ σκάφη. Πρώτος νικητής ήταν ο Γιώτης Καράμπελας με το TI MOUN, δεύτερος ο Λάκης Νικολάτος με το IRIDINI και τρίτος ο Χάρης Κανδρής με το ΦΟΙΒΗ.
Μετά τον τερματισμό συγκεντρώθηκαν όλοι στο εντευκτήριο του Ομίλου. Ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων και το μενού κρασί και ζεστή φασολάδα. Η κρίση είναι πλέον εμφανής. Ελπίζουμε του χρόνου οι συνθήκες να είναι καλύτερες και να έχουμε περισσότερες συμμετοχές.
Η φασολάδα πάντως άρεσε σε όλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.