Αρχική Airlines News Η THY σας πάει στην Γκουάντζου

Η THY σας πάει στην Γκουάντζου

guangzhouΗ Turkish Airlines αποδεικνύει με κάθε τρόπο τη διάθεσή της να εξυπηρετεί τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται και ταυτόχρονα την επιθυμία της να κατακτά ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στον παγκόσμιο αεροπορικό χάρτη.

Η Turkish Airlines εξαπλώνεται, ανανεώνεται, καινοτομεί και πάντα κάτω από αυτό το πρίσμα αυξάνει διαρκώς τους προορισμούς στους οποίους πετάει. Από τις 30 Ιανουαρίου του 2011, οι επιβάτες που επιλέγουν την THY, από την Αθήνα ή από την Κωνσταντινούπολη θα μπορούν να ταξιδεύουν στην πόλη Γκουάντζου της Κίνας. Οι πτήσεις θα γίνονται τρείς φορές την εβδομάδα, και οι επιβάτες θα μπορούν να απολαύσουν το ταξίδι τους κάνοντας χρήση της Comfort Class, η οποία θα υπάρχει στα αεροπλάνα με προορισμό την Γκουάντζου.

Αυτοί που γνωρίζουν, την χαρακτηρίζουν ως βιομηχανικό κόμβο και μια πόλη που σφύζει από θέατρο και ποικιλομορφία. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε κέντρο επιχειρηματικότητας και δημιουργίας, ενώ οι τέχνες και οι χειροτεχνίες υπάρχουν σε κάθε γωνιά της.

Αν είστε λάτρεις της ιστορίας, τότε στην Γκουάντζου θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε την Κινέζικη Όπερα, η οποία κάποτε ήταν μόνο για τα μάτια του Αυτοκράτορα, μία επίσκεψη στο ναό της οικογένειας Τσεν είναι επιβεβλημένη, ενώ αν θέλετε να ζήσετε τη μαγεία του διαλογισμού, ο Ναός των έξι δέντρων «Banyan», σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Με την Turkish Airlines μπορείτε να προγραμματίσετε τα επαγγελματικά σας ταξίδια, αλλά και τα ταξίδια που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε σώμα και πνεύμα.

Αυξάνονται τα δρομολόγια σε Σαγκάη και Πεκίνο
Η αυξημένη ζήτηση των πελατών της Turkish Airlines προς τους δύο συγκεκριμένους προορισμούς της Κίνας, υποχρέωσε την εταιρία να αυξήσει τα δρομολόγιά της. Πιο συγκεκριμένα από τις 20 Δεκεμβρίου θα γίνονται δύο επιπλέον πτήσεις με επιστροφή από Αθήνα προς Σαγκάη και Πεκίνο με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη. Οι ταξιδιώτες εκτός από την επιλογή της Business και της Economy Class, έχουν πλέον και αυτή της Comfort. Τη νέα κατηγορία που έχει εντάξει η Turkish Airlines στα αεροσκάφη της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.