Αρχική Φορείς Προκήρυξη Διαγωνισμού Μακροχρόνιας Μίσθωσης Κτήματος Σκάλας Σκοτίνας Πιερίας

Προκήρυξη Διαγωνισμού Μακροχρόνιας Μίσθωσης Κτήματος Σκάλας Σκοτίνας Πιερίας

Celestyal Cruises

Κτήμα Σκάλας Σκοτίνας ΠιερίαςΗ Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ Α.Ε.), προκηρύσσει Διεθνή Δημόσιο Διαγωνισμό σε δύο φάσεις, με τη Διαδικασία της Διαπραγμάτευσης ύστερα από προεπιλογή, για την ανάπτυξη και αξιοποίηση του ακινήτου «Κτήμα Σκάλας Σκοτίνας Πιερίας», με σύμβαση μακροχρόνιας μίσθωσης διάρκειας εξήντα (60) ετών.

Το ακίνητο βρίσκεται στο Δήμο Δίου – Ολύμπου, σε απόσταση 30 χλμ. νότια της Κατερίνης, στο 100ο χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών. Πρόκειται για παραθαλάσσιο κτήμα εκτάσεως 427.215 τ.μ. και ακτογραμμής μήκους  750 μέτρων περίπου σε τοποθεσία εξαιρετικού φυσικού κάλλους με πολύ καλή διαθεσιμότητα. Στο ακίνητο υπάρχουν εγκαταστάσεις κάμπινγκ.

Βασικές επιδιώξεις της ΕΤΑ είναι η ανάπτυξη ξενοδοχειακής υποδομής, κατηγορίας τουλάχιστον 4* και δυναμικότητας τουλάχιστον 250 κλινών και, ενδεχομένως, λοιπών υποστηρικτικών εγκαταστάσεων και εκμεταλλεύσεων (ναυταθλητικές εγκαταστάσεις, συνεδριακό κέντρο, εγκαταστάσεις κάμπινγκ, κέντρο θαλασσοθεραπείας κ.λ.π.) υψηλών προδιαγραφών.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΤΑ απευθύνεται σε νομικά πρόσωπα της ημεδαπής ή αλλοδαπής ή ενώσεις ή κοινοπραξίες νομικών προσώπων ή φυσικών και νομικών προσώπων της ημεδαπής ή αλλοδαπής.

Ο Υποψήφιος θα πρέπει, είτε να φέρει ο ίδιος, ως νομικό πρόσωπο που συμμετέχει αυτοτελώς, εμπειρία στη διαχείριση και λειτουργία ξενοδοχειακής υποδομής είτε να περιλαμβάνει νομικά πρόσωπα ως μέλη ή ως συμπράττοντες, με τα ως άνω χαρακτηριστικά.

Η Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και ο Φάκελος Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος πρέπει να κατατεθούν την 17η Φεβρουαρίου 2011 ημέρα  Πέμπτη από την 09:00  έως την 12:00  ώρα Ελλάδας, στην έδρα της ΕΤΑ, Βουλής 7, Σύνταγμα.

Οι διαγωνιζόμενοι προκειμένου να συμμετάσχουν στην Α΄ Φάση του Διαγωνισμού, μπορούν να παραλάβουν, άνευ αντιτίμου, από 14 Δεκεμβρίου 2010 τη σχετική Πρόσκληση Εκδήλωσης Μη Δεσμευτικού Ενδιαφέροντος από τα Γραφεία της ΕΤΑ είτε μέσω της ιστοσελίδας της ΕΤΑ www.tourism-development.gr  και www.etasa.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.