Αρχική Airport Η Travelport θα παρέχει το σύστημα κρατήσεων (GDS) Galileo απευθείας σε Ταξιδιωτικά...

Η Travelport θα παρέχει το σύστημα κρατήσεων (GDS) Galileo απευθείας σε Ταξιδιωτικά Πρακτορεία στην Ελλάδα και την Κύπρο

TravelportΗ Travelport, εταιρεία παροχής επιχειρηματικών υπηρεσιών στον παγκόσμιο ταξιδιωτικό κλάδο, παρουσίασε τα σχέδιά της για την απευθείας παροχή υπηρεσιών προς ταξιδιωτικά πρακτορεία συνδεδεμένα με το σύστημα Galileo στην Ελλάδα και την Κύπρο, μετά την λήξη της συμφωνίας διανομής που έχει με την Galileo Hellas, στο τέλος του έτους. Η εταιρεία πήρε την απόφαση να μην προχωρήσει στην ανανέωση της συμφωνίας διανομής, στο πλαίσιο της στρατηγικής της, η οποία προβλέπει επένδυση στην συγκεκριμένη περιοχή και ανάπτυξη απευθείας δραστηριότητας.

Η Travelport παρέχει με επιτυχία το σύστημα κρατήσεων Worldspan απευθείας σε ταξιδιωτικά πρακτορεία στην Ελλάδα από το 1992. Με βάση την απόφασή της για επένδυση στην περιοχή, η εταιρεία σχεδιάζει την παροχή των ίδιων υπηρεσιών, καθώς και υποστήριξης, απευθείας σε όλα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία που είναι συνδεδεμένα με το σύστημα Galileo.

Το νέο σχήμα, που θα περιλαμβάνει και το Galileo και το Worldspan και θα συνεχίσει να προσφέρει στα ταξιδιωτικά πρακτορεία την επιλογή της σύνδεσης με οποιοδήποτε από τα δύο συστήματα, θα ονομάζεται Travelport Hellas. Η έδρα της εταιρείας θα είναι στην Αθήνα, με επικεφαλής τον Λεωνίδα Ζώτο, ο οποίος ηγείται της ομάδας Worldspan Greece τα τελευταία 18 χρόνια, ενώ διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των συστημάτων κρατήσεων.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Galileo Hellas για την προσφορά τους κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 ετών», δήλωσε ο Jason Clarke, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Travelport στην Ευρώπη και την Βραζιλία.

«Σε αυτό το σημείο πιστεύουμε ότι η στιγμή είναι κατάλληλη για να διευρύνουμε τις δραστηριότητες της Travelport στην περιοχή και να συνεργαστούμε με τα ταξιδιωτικά πρακτορεία που είναι συνδεδεμένα με το σύστημα Galileo στην ίδια άμεση βάση στην οποία συνεργαζόμαστε και με τους συνδρομητές του συστήματος Worldspan. Η επικείμενη αυτή αλλαγή στο επιχειρηματικό μας μοντέλο θα μας επιτρέψει να συνεργαστούμε άμεσα με όλους τους πελάτες μας στην συγκεκριμένη αγορά, ώστε να φέρουμε στην αγορά νέες υπηρεσίες και τεχνολογίες στο χώρο των συστημάτων κρατήσεων (GDS). Η απόφασή μας για μακροπρόθεσμες επενδύσεις στην περιοχή εντάσσεται στο πλαίσιο του δικτύου απευθείας διανομής που έχουμε ήδη δημιουργήσει σε ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης, αλλά και στο ευρύτερο διεθνές μας δίκτυο κατά την διάρκεια των τελευταίων είκοσι ετών».

Ο Ιωάννης Σακελλίων, Διευθύνων Σύμβουλος της Galileo Hellas, πρόσθεσε, «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ταξιδιωτικό κλάδο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο, για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους κατά τα τελευταία 20 χρόνια, και να ευχηθώ σε όλους τους συνεργάτες μας κάθε μελλοντική επιτυχία».
Η Travelport και η Galileo Hellas επιβεβαίωσαν ότι θα έχουν στενή συνεργασία κατά τους επόμενους μήνες, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη μετάβαση στη νέα δομή.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΓΙΑ ΣΑΣ
    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ GALILEO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΌ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΣΑΣ ..

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.