Αρχική Σταθερές Συγκοινωνίες Έργο πρώτης προτεραιότητας η ολοκλήρωση, του σιδηροδρομικού άξονα Ελλάδας-Βουλγαρίας-Ρουμανίας-Ουγγαρίας

Έργο πρώτης προτεραιότητας η ολοκλήρωση, του σιδηροδρομικού άξονα Ελλάδας-Βουλγαρίας-Ρουμανίας-Ουγγαρίας

trainsΣτο περιθώριο του Συμβουλίου των Υπουργών Μεταφορών και Επικοινωνιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που πραγματοποιείθηκε στις Βρυξέλλες, από 2-3 Δεκεμβρίου 2010, και σε ειδική τελετή υπό την αιγίδα της Ε. Επιτροπής και του Ευρωπαίου συντονιστή κ. Savary, για το έργο προτεραιότητας του σιδηροδρομικού άξονα 22, ο κ. Βούγιας συνυπέγραψε με τους Υπουργούς Μεταφορών της Ουγγαρίας, της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας, πολιτική δήλωση υπέρ της ολοκλήρωσης του σημαντικού αυτού έργου προτεραιότητας που θα δώσει διέξοδο στο εθνικό σιδηροδρομικό μας δίκτυο προς την κεντρική Ευρώπη, μέσω Βουλγαρίας-Ρουμανίας-Ουγγαρίας.
Η δήλωση υπεγράφη κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής, παρουσία του Επιτρόπου Μεταφορών και Αντιπροέδρου της Ε. Επιτροπής κ. Κάλλας και του Γενικού Διευθυντού της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών κ. Ruette.
Σημειώνεται ότι για το έργο αυτό, η Ελλάδα έχει αναλάβει τον συντονισμό των αναγκαίων ενεργειών με τα σιδηροδρομικά δίκτυα των υπολοίπων τριών χωρών για το διάστημα 2010-2014.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.