Αρχική Tourism IMIC2011: Δίνοντας αξία στην εμπειρία του φαγητού

IMIC2011: Δίνοντας αξία στην εμπειρία του φαγητού

Το Συνέδριο IMIC 2011 που θα πραγματοποιηθεί 2-3 Φεβρουαρίου, 2011, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, πραγματεύεται τις δυνατότητες και τους τρόπους, ώστε να δωθεί και στην Ελλάδα αξία στην εμπειρία του φαγητού, διότι “οι ερευνες δείχνουν, πως όσοι ταξιδεύουν, για αναψυχή αλλά και για επαγγελματικούς λόγους, ενδιαφέρονται για τις αυθεντικές γεύσεις της περιοχής που επισκέπτονται.
Στο συνέδριο IMIC 2011 έχει προγραμματιστεί να εξεταστούν οι τρόποι να αναδειχθούν οι αυθεντικές Ελληνικές γεύσεις, η ελληνική ταυτότητα της Μεσογειακής Διατροφής αλλά και των τοπικών, παραδοσιακών διατροφών.

Μέσα από τις κεντρικές ενότητες εξετάζονται  Η ταυτότητα και το μαρκετινγκ, Η Αυθεντικότητα και καινοτομία κλπ.
Κύρια επιδίωξη του Συνεδριου είναι οι Συνέργειες για να δώσουμε αξία στη γευστική εμπειρία, για ένα ποιοτικότερο τουριστικό προϊόν.

Ειδικές τιμές εγγραφής ισχύουν ως τις 30 Νοεμβρίου 2010.

Δηλώνοντας συμμετοχή στο IMIC2011 παρακολουθείτε (ως ακροατής) και το Athens Tourism Symposium.

Πληροφορίες
Ηλιότοπος Συνέδρια
Μιχαλακοπούλου 45, 115 28 Αθήνα
Τηλ.: 210 9730697- Fax: 210 9767208
Email: imic@heliotopos.net
Web site: http://imic2011.conferences.gr