Αρχική legacy Υπεγράφη συμφωνία ανάμεσα στην «GΤΑ by Travelport» και την «The Address Hotels...

Υπεγράφη συμφωνία ανάμεσα στην «GΤΑ by Travelport» και την «The Address Hotels + Resorts»

gta by travelport logoO διεθνής προμηθευτής ταξιδιωτικών υπηρεσιών, «GΤΑ by Travelport» και το γκρουπ premium ξενοδοχείων 5 Αστέρων που τελεί υπό την ιδιοκτησία και διεύθυνση του Emaar Hospitality Group, «The Address Hotels + Resorts», υπέγραψαν μία καινοτόμο συμφωνίας διανομής και αντιπροσώπευσης.
Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η «The Address Hotels + Resorts» θα ενισχύσει το portfolio δωματίων και καταλυμάτων της GTA, προσθέτοντας σε αυτό 1500 δωμάτια, σουίτες και διαμερίσματα σε 5 συγκροτήματα στο Ντουμπάι, και συγκεκριμένα στα: The Address Downtown Dubai, The Address Dubai Mall, The Address Dubai Marina, The Address Montgomerie Dubai και The Palace The Old Town.
Με την συμφωνία αυτή, οι χιλιάδες τουριστικοί πράκτορες που συνεργάζονται με τη GTA, καθώς και οι πελάτες τους, θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα συγκροτήματα της «The Address Hotels + Resorts», συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που βρίσκονται κοντά στο Burj Khalifa, το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο.
Το portfolio καταλυμάτων και προορισμών της GTA στην Μέση Ανατολή είναι ήδη ιδιαίτερα ισχυρό. Με την συμφωνία με την «The Address Hotels + Resorts», οι δυνατότητες και οι επιλογές των πελατών της γίνονται ακόμα περισσότερες.
«Το Ντουμπάι είναι ένας πολύ σημαντικός προορισμός για την GTA, ο οποίος έχει μεγάλη ζήτηση σε διεθνές επίπεδο», δήλωσε ο Jesper With-Fogstrup, Vice President Global Hotel Strategy & EMEA Sourcing για την GTA. «Η premium γκάμα της «The Address Hotels + Resorts» προσφέρει στους συνεργάτες μας ακόμα περισσότερες επιλογές στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών των πελατών τους», συμπλήρωσε.
«Η συμφωνία αυτή  με την GTA διευρύνει το πλαίσιο της συνεργασίας μας και μας επιτρέπει να προβληθούμε ακόμα περαιτέρω μέσα από το διεθνές της δίκτυο», δήλωσε ο Marc Dardenne, Chief Executive Officer των Emaar Hospitality Group και Emaar Hotels & Resorts. «Η προσέγγιση της GTA είναι ιδιαίτερα καινοτόμος και αποτελεσματική, και προσβλέπουμε σε μία επιτυχημένη συνεργασία μαζί της», συμπλήρωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.