Αρχική Hotels Πολυάριθμες οι βραβεύσεις για τα ξενοδοχεία της Louis Hotels

Πολυάριθμες οι βραβεύσεις για τα ξενοδοχεία της Louis Hotels

Louis_Imperial_BeachΤο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών φιλοξενίας που χαρακτηρίζει την Louis Hotels επιβεβαιώθηκε και επιβραβεύθηκε για ακόμα μια χρονιά αφού οι μεγαλύτεροι ταξιδιωτικοί πράκτορες στον κόσμο απένειμαν κορυφαία βραβεία στα ξενοδοχεία της. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πιο κάτω βραβεύσεις βασίστηκαν στην αξιολόγηση των ιδίων των τουριστών και φιλοξενούμενων στα ξενοδοχεία της Louis Hotels, γεγονός που προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αξία στις φετινές διακρίσεις.  Εξίσου σημαντικές είναι και οι διακρίσεις της Louis Hotels στον περιβαλλοντικό τομέα.

Πιο συγκεκριμένα, τα ξενοδοχεία Louis Imperial Beach και Louis King Jason στην γραφική Πάφο έλαβαν το “Golden Medal Award” στην κατηγορία καλύτερης διαμονής ξενοδοχείων τεσσάρων αστέρων του ταξιδιωτικού κολοσσού Thomson. Το γεγονός ότι ακόμα δύο Κυπριακές ξενοδοχειακές μονάδες κατέκτησαν το χρυσό βραβείο περιποιεί τιμή όχι μόνο στην Louis Hotels αλλά και την Κυπριακή ξενοδοχειακή βιομηχανία εν γένει.

Εξίσου σημαντική είναι και η επιβράβευση του Louis Althea Βeach στον Πρωταρά με το “Blue Village Award” στην  κατηγορία “Blue Village tasteful Holiday”, του μεγαλύτερου Σκανδιναβικού τουριστικού οργανισμού TUI Nordic.

Τέλος, και στον τομέα του περιβάλλοντος, οι διακρίσεις των ξενοδοχείων της Louis Hotels είναι πολλές και σημαντικές. Μέσα στα πλαίσια της πολιτικής της εταιρείας για εταιρική κοινωνική ευθύνη, η Louis Hotels συνεχίζει την πιστοποίηση των ξενοδοχειακών της μονάδων με το διεθνές σήμα οικολογικής ποιότητας Green Key.  Δύο ακόμα μονάδες και πιο συγκεκριμένα, το Louis Althea Beach και το Louis Nausicaa Beach στον Πρωταρά βραβεύθηκαν με το Green Key.  Επιπρόσθετα, το Louis Plagos Beach στην Ζάκυνθο κατέκτησε το “Travelife Silver Level” για τη συμβολή του στην αειφόρο ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Louis Hotels με 19 ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Κύπρο εκσυγχρονίζει και ανανεώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της, με στόχο να ανταποκρίνεται στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των επισκεπτών της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.