Αρχική General H MidEast αναγνωρίζεται από την ICAP ως μία από τις “Strongest Companies...

H MidEast αναγνωρίζεται από την ICAP ως μία από τις “Strongest Companies in Greece”

H MidEast "Strongest Companies in Greece"* Η MidEast εντάσσεται στην κοινότητα των πιο ισχυρών πιστοληπτικά εταιριών στην Ελλάδα
* Μόνο μία στις δέκα εταιρίες κατάφεραν να ενταχθούν στην κοινότητα «Strongest Companies in Greece»

Μία ακόμα διάκριση προστέθηκε στις επιτυχίες της MidEast Travel. H MidEast εντάχθηκε στις «STRONGEST COMPANIES IN GREECE» της ICAP Group, ως μία από τις πιο ισχυρές εταιρίες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών και επιβεβαιώνοντας ότι η πιστοληπτική ικανότητά της είναι πραγματικά υψηλή.Οι «Strongest Companies in Greece» είναι επιχειρήσεις που κατατάσσονται τις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (credit ratings) της ICAP Group. Η ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα «Strongest Companies in Greece» έχει μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Η κυρία Κατερίνα Μούσμπε, Διευθύντρια της MidEast Travel, δήλωσε σχετικά με την τεράστια αυτή επιτυχία της εταιρίας: «Μέσα από αυτήν τη διάκριση η οποία καθιερώνει και επίσημα πλέον τη MidEast Travel στις πιο ισχυρές κι έμπιστες εταιρίες στην Ελλάδα, αποδεικνύουμε ότι προσπαθούμε και θα προσπαθούμε όπως πάντα και για πάντα να παρέχουμε ικανοποίηση και να εμπνέουμε εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μας προς κάθε κατεύθυνση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.