Αρχική legacy Νέο URL shortener από την Google!

Νέο URL shortener από την Google!

goo.gl Νέο URL shortener από την Google!Η Google έβγαλε μια νέα υπηρεσία στην κατηγορία των URL shorteners (συντομεύσεις). Τι κάνε ένας URL shortener; Αν έχετε ένα τεράστιο URL και το οποίο δεν φαίνεται ωραίο, μπορείτε να το μικρύνετε βάζοντάς το σε ένα URL shortener. Αυτό θα σας δώσει ένα URL μικρότερο – περίπου 21 χαρακτήρες. Ιδιαίτερα χρήσιμο για αυτούς που χρησιμοποιούν το Twitter και θέλουν να εξοικονομήσουν χώρο.

Της Google λέγε, τι άλλο; goo.gl!

Είναι γρήγορο, ασφαλής και αν έχετε λογαριασμό με την Google, μπορεί να κρατάει στατιστικά, για να ξέρετε πόσοι έχουν περάσει/κάνει click σε αυτό το URL.

Οι Google επίσης λέει, “Με το goo.gl, κάθε φορά που θα συντομεύετε μια διεύθυνση URL, ξέρετε ότι θα λειτουργήσει, θα λειτουργήσει γρήγορα, και θα εξακολουθούμε να δουλεύουμε. Γνωρίζετε επίσης ότι όταν κάνετε κλικ σε μια goo.gl συντομευμένη διεύθυνση URL, ο υπολογιστής σας είναι προστατευμένος από το malware, phishing και spam χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιούμε στην αναζήτηση και άλλα προϊόντων”.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. The note provided that all principal and accrued interest was due
    in a single balloon payment at the end of the note term,
    and neither principal nor interest could be prepaid.
    But there is an exception if the caregiver is your parent. Not sure if the IRS has a copy of a 1099 or W-2 wage
    statement.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.