Ο κ. Παναγιώτης Σπυρέας, bartender της Club Hotel Casino Loutraki, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Cocktail – Marie Brizard, φέρνοντας για μια ακόμη φορά την εταιρεία στις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού bartending.
Ο κ. Σπυρέας αναμετρήθηκε με άλλους 32 bartenders, από διάφορες περιοχές και επιχειρήσεις της Ελλάδας. Παρουσιάζοντας στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού το πρωτότυπο κοκτέιλ «Jardin de Versailles», κατάφερε να ξεχωρίσει για τα γευστικά χαρακτηριστικά της δημιουργίας του, αλλά και για το υψηλό επίπεδο δεξιοτεχνίας και τεχνικής στην παρασκευή κοκτέιλ.
Για το «Jardin de Versailles», ο Παναγιώτης Σπυρέας χρησιμοποίησε:
2cl Whisky Glenfiddich 12 yrs
2cl Liqueur crème des peches Marie Brizard
1cl Liqueur Charleston Marie Brizard
1cl Liqueur Cherry brandy Marie Brizard
1cl Sirop de grenadine Marie Brizard
2cl Sweet and Sour Finest Call
Για το γαρνίρισμα, χρησιμοποίησε μάνγκο, λάιμ, βανίλια και λεβάντα.
Η κατάκτηση της δεύτερης θέσης δίνει τη δυνατότητα στον Παναγιώτη Σπυρέα, να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και να διεκδικήσει τη διάκριση στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Cocktail Marie Brizard 2010, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο στο Bordeaux της Γαλλίας.
Ο 2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Cocktail Marie Brizard 2010 διοργανώθηκε από την Ένωση Barmen Ελλάδας (ΕΜΕ) και διεξήχθη στο Porto Rio Hotel & Casino.
Για την Club Hotel Casino Loutraki, οι συνεχείς διακρίσεις του προσωπικού της σε αναγνωρισμένους διαγωνισμούς επιβεβαιώνουν τη συνέπεια, με την οποία η επιχείρηση επενδύει στη διαρκή αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό των δεξιοτήτων του προσωπικού της, μέσω της συστηματικής εφαρμογής εκπαιδευτικών προγραμμάτων.