Αρχική legacy Το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρούργων θώρακος, καρδιάς και αγγείων 18-20, Νοεμβρίου

Το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρούργων θώρακος, καρδιάς και αγγείων 18-20, Νοεμβρίου

Στις 18, 19 & 20 Νοε 2010, στο κεντρικό ξενοδοχείο Grand Bretagne, η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργών Θώρακος-Καρδίας-Αγγείων οργανώνει το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριό της που απευθύνεται κυρίως σε Χειρουργούς Θώρακος-Καρδίας, αλλά και σε Πνευμονολόγους, Καρδιολόγους, Εντατικολόγους, Τεχνικούς εξωσωματικής κυκλοφορίας και Νοσηλευτές.Στις 18, 19 & 20 Νοε 2010, στο κεντρικό ξενοδοχείο Grand Bretagne, η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργών Θώρακος-Καρδίας-Αγγείων οργανώνει το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριό της που απευθύνεται κυρίως σε Χειρουργούς Θώρακος-Καρδίας, αλλά και σε Πνευμονολόγους, Καρδιολόγους, Εντατικολόγους, Τεχνικούς εξωσωματικής κυκλοφορίας και Νοσηλευτές.
Η Dr. med. Καλλιόπη Αθανασιάδη, πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είπε «Σε καιρούς δύσκολους, όπου οι λειτουργοί της ιατρικής επιστήμης, και δη της χειρουργικής, βάλλονται από παντού, η Εταιρεία μας, η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργών Θώρακος-Καρδιάς-Αγγείων, με την καθιερωμένη διετή διοργάνωση του Πανελληνίου Συνεδρίου μας, παράλληλα με το επιστημονικό αντκείμενο, δημιουργεί ευκαιρίες κοινωνικής ζύμωσης και προσφέρει τη δυνατότητα ενδυνάμωσης των σχέσεων και ανάπτυξης συνεργασιών
Οι διεθνώς καταξιωμένοι συμμετέχοντες επιστήμονες καλύπτουν όλο το εύρος της Χειρουργικής Θώρακος και Καρδιάς προκαλώντας το ενδιαφέρον όχι μόνο των μελών της Εταιρείας μας, αλλά και όλων, που εμπλέκονται και πασχίζουν για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των ασθενών μας.
Μέσα από ελεύθερες ανακοινώσεις, στρογγυλές τράπεζες και δορυφορικά συμπόσια, ευελπιστούμε ότι το Συνέδριο θα μας δώσει την ευκαιρία να προσεγγίσουμε τις αλματώδεις εξελίξεις της ιατρικής στον τομέα μας».
Η «Δια Βίου Μάθηση» δεν έχει επίκεντρο την επίσημη εκπαίδευση, αλλά την μάθηση που συντελείται επί του έργου, στην παραγωγή και στην δράση των επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των κοινωνικών φορέων, εκεί που συνδέεται η θεωρία με την πράξη και την βιωματική εμπειρία.
Οι κύριες θεματικές του 8ου Πανελλήνιου Συνεδρίου είναι: Νεότερα Δεδομένα στη Σταδιοποίηση του Καρκίνου του Πνεύμονα, Χειρουργική Καρδιακής Ανεπάρκειας, Βλαστοκύτταρα & Γονιδιακή Θεραπεία στη Ν. Καρδιοχειρουργική, Μοριακή Βιολογία στον Καρκίνο του Πνεύμονα, Παθήσεις Μεσοθωράκιου, Χειρουργική Ανευρυσμάτων Αορτής, Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική Θώρακα-Καρδιάς, Χειρουργική Τραύματος Θώρακα, Χειρουργική Τραχείας, Μεταμοσχεύσεις, Συστήματα Ελάχιστης Εξωσωματικής Κυκλοφορίας, Καρδιοχειρουργική Παίδων, Εξωσωματική κυκλοφορία, Καρδιοαναισθησία, Νοσηλευτική χειρουργικής Θώρακα -Καρδιάς-Αγγείων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.