Αρχική legacy Τέσσερις μεγάλες εταιρίες κρουαζιέρων αποχαιρετούν την Φλόριντα και την Καραϊβική

Τέσσερις μεγάλες εταιρίες κρουαζιέρων αποχαιρετούν την Φλόριντα και την Καραϊβική

Τέσσερις μεγάλες εταιρίες κρουαζιέρων αποχαιρετούν την Φλόριντα και την ΚαραϊβικήΗ Norwegian, Princess, Celebrity and Holland America, τέσσερις μεγάλες εταιρίες κρουαζιέρων αποχαιρετούν την Φλόριντα και την Καραϊβική την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2011 για την Ευρώπη και άλλες θάλασσες.

Από την Φλόριντα για την Καραϊβική θα παραμήνουν τα δύο γιγαντιαία κρουαζιερόπλοια της Royal Caribbean, το Oasis και το Allure, μια και δεν μπορούν να πάνε οπουδήποτε αλλού, δύο πελεότερα πλοία τις Royal Caribbean και κάποια παλαιότερα πλοία της Carnival Cruises. Η μείωση των πλοίων έχει αρχίσει από το ερχόμενο χειμώνα με την Costa Cruises και MSC να διαθέτουν μόνο ένα πλοίο η κάθε μια και αποχωρώντας εντελώς το καλοκαίρι το 2011.

Ο λόγος είναι ότι οι πελατεία των εταιριών είναι πλέον Ασιάτης και Ευρωπαίοι και λιγότερο Αμερικάνοι. Οι εθνικότητες αυτές θεωρούν ότι η Καραϊβική δεν φυσικό προορισμός και οι Αμερικάνοι έχουν κουραστεί από τα λιμάνια της Καραϊβικής τα οποία έχουν μετατραπεί σε γιγάντια εμπορικά κέντρα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τέσσερις μεγάλες εταιρίες κρουαζιέρων αποχαιρετούν την Φλόριντα και την Καραϊβική | Travelling News…

    Η Norwegian, Princess, Celebrity and Holland America, τέσσερις μεγάλες εταιρίες κρουαζιέρων αποχαιρετούν την Φλόριντα και την Καραϊβική την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2011 για την Ευρώπη και άλλες θάλασσες….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.