Αρχική Airlines News Η Travelport κερδίζει το Βραβείο Καλύτερου Συστήματος Κρατήσεων (GDS) στην Ασία

Η Travelport κερδίζει το Βραβείο Καλύτερου Συστήματος Κρατήσεων (GDS) στην Ασία

TravelportΑλλεπάλληλες διακρίσεις για την Travelport στα Βραβεία 2010 TTG Asia Travel Awards

Η Travelport, εταιρεία παροχής επιχειρηματικών υπηρεσιών στον παγκόσμιο ταξιδιωτικό κλάδο, κέρδισε τον τίτλο του  Καλύτερου Συστήματος Κρατήσεων (Best GDS) στην ευρύτερη περιοχή της Ασίας για δεύτερη συναπτή χρονιά, λαμβάνοντας το περιζήτητο Βραβείο Καλύτερου Προμηθευτή  Ταξιδιωτικών Υπηρεσιών (Travel Supplier Award) στην τελετή απονομής των 21ων Βραβείων του εκδοτικού οίκου TTG Asia Media (Annual TTG Travel Awards), στις 7 Οκτωβρίου.
Η διάκριση της Travelport βασίστηκε στις ψήφους περισσότερων από 48.000 αναγνώστες του TTG Asia Media στην Ασία, σε ψηφοφορία που έγινε την περίοδο μεταξύ Ιουνίου και Αυγούστου φέτος το καλοκαίρι. Σχεδόν 700 επαγγελματίες από τον ταξιδιωτικό κλάδο παρέστησαν στο επίσημο δείπνο της απονομής των βραβείων, το οποίο έγινε στην Μπανκογκ.

«Είμαστε κατενθουσιασμένοι με την δεύτερη συνεχή νίκη μας στα Annual TTG Travel Awards», δήλωσε ο Λεωνίδας Ζώτος, country manager της Travelport για την Ελλάδα. «Η διάκριση αυτή αντανακλά την δέσμευσή μας για την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών και τεχνολογίας διεθνούς επιπέδου, και αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης από τους πελάτες μας».

Η Travelport, η οποία παρέχει τα διεθνή συστήματα κρατήσεων (GDS) Galileo και Worldspan, απασχολεί περίπου 1000 στελέχη στην ευρύτερη περιοχή της Ασίας, τα οποία συνδυάζουν παγκόσμια εξειδίκευση με τοπική γνώση, προκειμένου να παρέχουν στα 15.000 ταξιδιωτικά πρακτορεία που συνεργάζονται με την εταιρεία καινοτόμες λύσεις και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου. Η Travelport διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο γραφείων και αντιπροσώπων σε περισσότερα από 50 σημεία στην ευρύτερη περιοχή της Ασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.