Αρχική legacy To Navigator Travel προτείνει φθινόπωρο…εν πλω!

To Navigator Travel προτείνει φθινόπωρο…εν πλω!

Voyager Of The SeasΣεπτέμβρης στη Τζαμάικα, ή μήπως Οκτώβρης στο Μεξικό; Είναι βέβαιο πως ο Νοέμβρης θα αποκτήσει τελείως διαφορετική διάθεση στη Φλωρεντία, τη Νάπολη ή τη Ρώμη.
Αλλά και για το Δεκέμβρη μια «βόλτα» στην Καραϊβική φαντάζει πολύ δελεαστική…
Μπορεί το καλοκαίρι να μας αποχαιρετά σιγά-σιγά, αλλά το Navigator Travel καλωσορίζει το φθινόπωρο με τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις απόδρασης. Τα κρουαζιερόπλοια Adventure of the Seas, Celebrity Constellation και Voyager of the Seas αναλαμβάνουν να προσφέρουν αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας με ταξίδια στη Δυτική Μεσόγειο από Βαρκελώνη και Μάλαγα.

Για όσους προτιμούν πιο εξωτικούς προορισμούς, τα κρουαζιερόπλοια  Liberty of the Seas και Celebrity Solstice βάζουν πλώρη για Δυτική και Ανατολική Καραϊβική, δίνοντας την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να απολαύσουν μοναδικούς προορισμούς όπως το Μαϊάμι, το Πουέρτο Ρίκο, τη Τζαμάικα, το Μεξικό, τη Αϊτή, την Ονδούρα.
Με προσφορές που ισχύουν μέχρι και το Δεκέμβρη και που ξεκινούν από μόνο 175 ευρώ, η κρουαζιέρα γίνεται για όλους πιο προσιτή από ποτέ. Το μόνο που μένει είναι να διαλέξουμε προορισμό και να αφεθούμε σε μια πραγματική εμπειρία απόδρασης, έτσι όπως μόνο το Navigator Travel ξέρει να μας προσφέρει.

Ζήστε τη μαγεία της κρουαζιέρας καλώντας τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή τον τουριστικό οργανισμό Navigator, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Royal Caribbean Cruises σε Ελλάδα και Κύπρο στο (+30) 2103609801-3.

Το Navigator είναι ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα με περισσότερα από 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελληνική αγορά. Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1962 και καλύπτει κάθε μορφή τουριστικών αναγκών, από κρατήσεις ξενοδοχείων και επίγεια εξυπηρέτηση, από μεταφορές έως οργανωμένες περιηγήσεις, και από πώληση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων έως την παροχή και προώθηση ολοκληρωμένων πακέτων κρουαζιέρων πολυτελείας καθώς αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο (GSA) σε Ελλάδα και Κύπρο των εταιριών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Club Cruises, θυγατρικών της Royal Caribbean Cruises.  Πρόσφατα η Royal Caribbean International διόρισε την εταιρεία γενικό της αντιπρόσωπο και για τις αγορές της Βουλγαρίας, Σλοβακίας και FYROM, αποδεικνύοντας έτσι την εμπιστοσύνη της στην πορεία του ταξιδιωτικού οργανισμού και ενισχύοντας τις μεταξύ τους σχέσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.