Αρχική Airlines News Germanwings: Mετά το καλοκαίρι ακολουθεί… το επόμενο καλοκαίρι

Germanwings: Mετά το καλοκαίρι ακολουθεί… το επόμενο καλοκαίρι

GermanwingsMε το slogan “Mετά το καλοκαίρι ακολουθεί… το επόμενο καλοκαίρι” η Germanwings ανακοίνωσε το πρώτο μέρος του θερινού προγράμματος δρομολογίων για το 2011, προκειμένου να ξεκινήσουν οι κρατήσεις.
Με αυτό τον τρόπο, βοηθά τους ανυπόμονους που έχουν το… «μικρόβιο του ταξιδιού», να προγραμματίσουν το ταξίδι τους για την επόμενη χρονιά και να κάνουν τις κρατήσεις τους στο www.germanwings.com. Το πρόγραμμα δρομολογίων για το καλοκαίρι 2011 ξεκινά στις 27 Μαρτίου 2011.
Για τους ειδικούς: Την περίοδο έναρξης των κρατήσεων, οι περισσότερες πτήσεις προσφέρονται σε μειωμένο κόστος. Όσοι προγραμματίζουν και κάνουν κρατήσεις γνωρίζουν ότι μπορούν να πετύχουν πολύ προσιτούς ναύλους.
Στο θερινό πρόγραμμα δρομολογίων, οι πελάτες της Germanwings μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πέντε Γερμανικούς προορισμούς: Κολονία/ Βόννη, Στουτγκάρδη, Βερολίνο -Schoenefeld, Ντόρτμουντ και Ανόβερο, καθώς και επιπλέον 68 ελκυστικούς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη.
Οι επιβάτες της αγαπημένης σε όλους, χαμηλού κόστους, αεροπορικής εταιρείας μπορούν να βρουν συνεχή ενημέρωση στην ιστοσελίδα www.germanwings.com. Εναλλακτικά,  μπορείτε να επικοινωνήσετε από σταθερό στο 8252008981 ή από κινητό τηλέφωνο στο 9019003109.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.