Αρχική Exhibitions 32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών 2010 «Προσιτές αποδράσεις για όλους»

32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών 2010 «Προσιτές αποδράσεις για όλους»

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών που φέτος θα υποδειχτεί το κοινό του από τις 16 έως και 24 Οκτωβρίου, στο Metropolitan.Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών που φέτος θα υποδειχτεί το κοινό του από τις 16 έως και 24 Οκτωβρίου, στο πιο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας, αποτελώντας πόλο έλξης και επικοινωνίας για μια πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων που ασχολούνται με την θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ.

Μετά την τεράστια επιτυχία του περσινού Διεθνούς Ναυτικού Σαλονιού, που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», σπάζοντας ρεκόρ επισκεπτών, η φετινή διοργάνωση ετοιμάζεται  για ακόμη μια φορά να υποδεχτεί τους φίλους της θάλασσας με μια ποικιλία  σκαφών, εξοπλισμού και υπηρεσιών που θα καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις, τις ανάγκες και φυσικά τις οικονομικές δυνατότητες των υποψήφιων αγοραστών και επισκεπτών.

Για εννέα ημέρες από τις 16 έως και τις 24 Οκτωβρίου το 32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι, υπόσχεται να αναθερμάνει το ενδιαφέρον των επισκεπτών, παρουσιάζοντας μια πολύ μεγάλη αλλά και προσιτή στο ευρύ κοινό γκάμα προϊόντων όπως: Ιστιοπλοϊκά σκάφη και cruisers, ενοικιάσεις σκαφών, φουσκωτά, ταχύπλοα, βάρκες, μηχανές σκαφών, αξεσουάρ, εξοπλισμό, ηλεκτρονικά συστήματα, προϊόντα συντήρησης αλλά και είδη κατάδυσης, ψαρέματος και θαλάσσιων σπορ.
Το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι διοργανώνεται κάθε χρόνο από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ) ενώ τελεί υπό την αιγίδα των διεθνών οργανισμών: International Federation of Boat Show Organizers (IFBSO) και International Council of Marine Industry Associations (ICOMIA).

Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.