Αρχική Airlines News Στην Ινδία… Ο καλύτερος είναι μέσω Βιέννης με την Austrian Airlines!!

Στην Ινδία… Ο καλύτερος είναι μέσω Βιέννης με την Austrian Airlines!!

Από τις 31 Οκτωβρίου, η Austrian Airlines προσφέρει 6 πτήσεις εβδομαδιαίως προς Δελχί κα 5 προς Μουμπάι μέσω Βιέννης, του ταχύτερου κόμβου ανταποκρίσεων της Ευρώπης.Από τις 31 Οκτωβρίου, η Austrian Airlines προσφέρει 6 πτήσεις εβδομαδιαίως προς Δελχί κα 5 προς Μουμπάι μέσω Βιέννης, του ταχύτερου κόμβου ανταποκρίσεων της Ευρώπης.
Η Μουμπάι (πρώην Βομβάη), είναι κτισμένο στο άλλοτε αρχιπέλαγος των επτά νησιών: Νήσου Βομβάης, Παρέλ, Μαζαγκαόν, Μαχίμ, Κολάμπα, Γουόρλι και Νησί της Γηραιάς Κυρίας (γνωστό και ως Μικρό Κολάμπα). Είναι η πολυπληθέστερη πόλη της Ινδίας και δεύτερη πολυπληθέστερη του κόσμου, με πληθυσμό σχεδόν 14 εκ. κατοίκους. Η Μουμπάι βρίσκεται στη δυτική ακτή της Ινδίας, και διαθέτει ένα μεγάλο φυσικό λιμάνι. Επίσης, είναι η πλουσιότερη πόλη της Ινδίας, με το ανώτερο Α.Ε.Π. από οποιαδήποτε άλλη πόλη της Νότιας ή Κεντρικής Ασίας.
Η Μουμπάι φιλοξενεί σημαντικά οικονομικά ιδρύματα, όπως η Κεντρική Τράπεζα Αποθεμάτων της Ινδίας, το Χρηματιστήριο, το Εθνικό Χρηματιστήριο της Ινδίας και πολλά διοικητικά κέντρα επιχειρήσεων από ινδικές και πολυεθνικές εταιρίες. Επίσης, η πόλη είναι το κέντρο και το κέντρο της εθνικής βιομηχανίας θεάματος της Ινδίας γνωστό ως . Χάρη στις πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες που υπόσχεται η Μουμπάι καθώς και η δυνατότητα να προσφέρει ένα υψηλότερο βιοτικό επίπεδο, προσελκύει πολλούς αποδημούντες από κάθε μέρος της Ινδίας, που ως αποτέλεσμα καθιστούν την πόλη ένα κοκτέιλ πολλών διαφορετικών κοινωνιών και κουλτούρας.
Αδράξτε την ευκαιρία να βιώσετε την φιλοξενία και την εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρονται από την Austrian Airlines τόσο στην Οικονομική όσο και στη Business Class. Κάντε το δικό σας πρόγραμμα ψυχαγωγίας και επιλέξτε από ποικίλες ταινίες και παιχνίδια υπολογιστών. Στις πτήσεις προς Ινδία σας ψυχαγωγούμε με κλασικές ταινίες Μπόλιγουντ.

Οι πτήσεις με μια ματιά
Υπάρχουν πολλές καθημερινές πτήσεις από Αθήνα και από Θεσσαλονίκη προς τη Βιέννη. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί μια διανυκτέρευση στη Βιέννη προκειμένου να πετύχετε τις καλύτερες ανταποκρίσεις από και προς τη Μουμπάι, την επόμενη ημέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.