Αρχική Companies Ο Όμιλος Fokas στις «Strongest Companies in Greece»

Ο Όμιλος Fokas στις «Strongest Companies in Greece»

Ο Όμιλος Fokas στις «Strongest Companies in Greece»Ο Όμιλος FOKAS εντάχθηκε στις  «Strongest Companies in Greece» της ICAP Group, ως μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών και επιβεβαιώνοντας ότι η πιστοληπτική ικανότητα της είναι πραγματικά υψηλή.
Οι «Strongest Companies in Greece» είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (credit ratings) της ICAP Group. Η ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα “Strongest Companies in Greece” έχει μόνο μια στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.
Το 2011 ο FOKAS κλείνει τα 75 χρόνια παρουσίας του στο χώρο του λιανεμπορίου, όντας μια από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες αμιγώς ελληνικές εταιρείες στην Ελλάδα, στον τομέα της.
Με απόλυτη ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, «επενδύει» στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση αλλά και την άριστη σχέση «τιμής – ποιότητας» των προϊόντων του. Τα πολυκαταστήματα FOKAS αποτελούν σήμερα την πλέον αξιόπιστη και συμφέρουσα λύση για τον έλληνα καταναλωτή, καλύπτοντας απολύτως τις ανάγκες όλων των ηλικιών σε ένδυση, υπόδηση, λευκά είδη και είδη ταξιδίου.
Το σλόγκαν του Ομίλου «Save Money – Save Time», εφαρμόζεται στο ακέραιο στην πράξη, αφού αφενός προσφέρονται πολύ οικονομικές λύσεις και αφετέρου η ποικιλία είναι τόσο μεγάλη που καλύπτει όλες τις ανάγκες.
Το ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου FOKAS αποτελεί το πολυτιμότερο κεφάλαιο της εταιρείας. Σε ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας, έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης των δεξιοτήτων τους και νιώθουν σαν να βρίσκονται στην ίδια τους την οικογένεια. Για την ενδυνάμωση αυτής της σχέσης εφαρμόζονται ειδικά συστήματα εκπαίδευσης και στοχοποίησης με στόχο την ανάπτυξη των εργαζόμενων ως επαγγελματίες στο χώρο των πωλήσεων.
Επιτυγχάνοντας συμφωνίες με τους κορυφαίους οίκους της Ευρώπης και της χώρας μας, με την αντιπροσώπευση και διανομή ξένων οίκων στην Ελλάδα, αλλά και με στρατηγικές συνεργασίες σε εθνικό επίπεδο, ο Όμιλος FOKAS προχωρά με δυναμισμό κ αισιοδοξία.
Σε δήλωση της η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου FOKAS κ. Βασιλική Φωκά τόνισε: «Η ένταξη μας στις “Strongest Companies in Greece”, δεν πιστοποιεί μόνο την υψηλή πιστοληπτική ικανότητα του Ομίλου FOKAS, αλλά για εμάς αποδεικνύει την πίστη και την στήριξη του ανθρώπινου δυναμικού μας αλλά και των εκατομμυρίων πελατών – καταναλωτών μας, που για 75 χρόνια μας επιλέγουν. Τους ευχαριστούμε όλους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.