Αρχική Companies Ο κ. Ιωάννης Αβραντίνης, νέος γενικός διευθυντής της ΝΕΛ

Ο κ. Ιωάννης Αβραντίνης, νέος γενικός διευθυντής της ΝΕΛ

Τη θέση του γενικού διευθυντή της Ναυτιλικής Εταιρίας Λέσβου ΑΕ κατέλαβε ο κ. Ιωάννης ΑβραντίνηςΤη θέση του γενικού διευθυντή της Ναυτιλικής Εταιρίας Λέσβου ΑΕ κατέλαβε ο κ. Ιωάννης Αβραντίνης, Γενικός Εντεταλμένος Σύμβουλος (C.Ε.Ο.), από την περασμένη βδομάδα, μετά την αποχώρηση του κ. Αθανασίου Λιαγκού.

Επίσης όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η κ. Θεοδώρα Ι. Ρήγα αποχώρησε από τη θέση της υπεύθυνης Marketing & Δημοσίων Σχέσεων. Η διοίκηση της εταιρίας ευχαρίστησε στην ανακοίνωσή της τα μέλη, που αποχώρησαν, για την προσφορά τους.

Η σύζυγος του Κου Ιωάννη Αβραντίνη είναι μέτοχος της ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΕ, ιδιοκτήτριας εταιρίας του Ξενοδοχείου Πλάζα Βουλιαγμένης, και μισθώτρια του ξενοδοχείου Plaza Resort στις Αλυκές Αναβύσσου, από την Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας, και στα δύο αυτά ξενοδοχεία διευθυντής είναι ο αδελφός του Χάρης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.