Αρχική Exhibitions Η Αμοργός στην Πορτογαλία!

Η Αμοργός στην Πορτογαλία!

Μεγάλη  έκθεση φωτογραφίας, με θέματα από την Αμοργό, εγκαινιάστηκε στις 21 Σεπτεμβρίου, παράλληλα  με το Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών ART & TUR , στο Barcelos της Πορτογαλίας.Μεγάλη  έκθεση φωτογραφίας, με θέματα από την Αμοργό, εγκαινιάστηκε στις 21 Σεπτεμβρίου, παράλληλα  με το Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών ART & TUR , στο Barcelos της Πορτογαλίας.
Η έκθεση γίνεται στα πλαίσια συνεργασίας με το Διεθνές Συνέδριο ΥΠΕΡΙΑ, για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό, που γίνεται στο Ξενοδοχείο ΑΙΓΙΑΛΙΣ στην Αμοργό, εδώ  και εννέα χρόνια. Οι φωτογραφίες, είναι του Πορτογάλου  φωτογράφου Carlos Sargedas, που συμετείχε στο ΥΠΕΡΙΑ 2010, στην Αιγιάλη, και τα θέματα τους είναι τοπία, εκκλησίες, θρησκευτικές  εκδηλώσεις σχετικές με τις εικόνες της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας, πρόσωπα,και εικόνες της καθημερινής ζωής..
Την Αμοργό, και την Ελλάδα, εκπροσωπούν στην Πορτογαλία η κυρία Ειρήνη Γιαννακοπούλου, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Θολαρίων Αμοργού, και ο βοτανολόγος – βελονιστής,  Δρ. Βαγγέλης Βασσάλος από τη Λαγγάδα,  ο οποίος  θα μιλήσει στο Φεστιβάλ με θέμα τα φημισμένα βότανα της Αμοργού, και τις ιδιότητές τους.
Στα πλάισια του φεστιβάλ GOLDEN PEAK FESTIVAL,που δισοργανώνεται στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας από 01 – 03/10/10 η κ. Γιαννακοπούλου Ειρήνη, πρόεδρος του Συλλόγου, εκπροσωπεί την Αμοργό ως μέλος της κριτικής επιτροπής του φεστιβάλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.