Αρχική Organizations Συνέδριο ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» ένας θεσμός για τον Ελληνικό Τουρισμό

Συνέδριο ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» ένας θεσμός για τον Ελληνικό Τουρισμό

Celestyal Cruises

9ο Συνέδριο ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη»«Ο τουρισμός στη νέα κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα για την Ελλάδα. Προτεραιότητα στην Κυβέρνηση – Συνείδηση στην κοινωνία» είναι το θέμα του 9ου Συνεδρίου του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» που θα γίνει στην Αθήνα την Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010 (Hotel Grande Bretagne) και την Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010 (The Westin Athens Astir Palace Beach Resort, Βουλιαγμένη).
Από την αρχικά ρομαντική προσέγγιση – θεώρηση του τουρισμού εκ μέρους της πλειοψηφίας των Ελλήνων, σήμερα το σύνολο της κοινωνίας αναγνωρίζει ότι ο τουρισμός είναι ένα σημαντικό οικονομικό και κοινωνικό φαινόμενο.
Με άλλα λόγια, το ζητούμενο είναι η ουσιαστική ένταξη του τουρισμού στις απόλυτες αναπτυξιακές προτεραιότητες της Κυβέρνησης. Τα στοιχεία που συγκεντρώνει ο τουρισμός, ως τομέας της οικονομίας: εξωστρέφεια, άφθονη πρώτη ύλη, ταχεία ανταποδοτικότητα και διάχυση σε όλη την επικράτεια, κυρίως σε επίπεδο απασχόλησης, τον καθιστούν τον πλέον ενδεδειγμένο παράγοντα για την ουσιαστική αναστροφή των αρνητικών επιδόσεών μας σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.
Ομιλητές στο Συνέδριο θα είναι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και της Αντιπολίτευσης, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, του τραπεζικού τομέα, ακαδημαϊκοί και επιχειρηματίες, εντός και εκτός του τουρισμού.
Τα Συνέδρια «Τουρισμός & Ανάπτυξη» αποτελούν καθιερωμένες παρεμβάσεις του ΣΕΤΕ στο δημόσιο διάλογο για τον τουρισμό και απευθύνονται σε επενδυτές, επιχειρηματίες, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και αξιωματούχους του δημόσιου τομέα που επιθυμούν να έχουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων για την ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.