Αρχική legacy Σεμινάριο με θέμα “Lessons Learnt in Hollywood : Building up the Ideal...

Σεμινάριο με θέμα “Lessons Learnt in Hollywood : Building up the Ideal Profile”

Η EUMA Ελλάς, μέλος του διεθνούς δικτύου Βοηθών Διοίκησης, της οποίας τα μέλη καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο φάσμα του επιχειρηματικού κόσμου στην Ελλάδα, πρόκειται να διεξάγει, το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens City Centre, σεμινάριο με θέμα “Lessons Learnt in Hollywood : Building up the Ideal Profile” με εισηγήτρια την κ. Μαρίνα Γιαρένη.
Η κυρία Γιαρένη στηρίζει τις επαγγελματικές της εμπειρίες στις σπουδές της στο χώρο της Τεχνολογίας και της Διοίκησης Επιχειρήσεων, στην πιστοποίησή της από το Sandler Institute US, καθώς και στην αποκλειστική της συνεργασία κατά τα τελευταία 7 έτη με το Mediterranean Management Centre (MMC). Είναι μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Κατά τη διάρκεια του οκτάωρου σεμιναρίου, θα μιλήσει μεταξύ άλλων και για:
1. Το προφίλ του επιτυχημένου σύγχρονου επαγγελματία
2. Τη βελτίωση και ανάδειξη του ιδανικού επαγγελματικού / επικοινωνιακού προφίλ
3. Τα εργαλεία και τις τεχνικές που θα βοηθήσουν στην ιδανική αποδοτικότητα και ουσιαστική αποτελεσματικότητα στο χώρο εργασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.