Αρχική Airlines News Παίξτε και πετάξτε για το Octoberfest με τη Lufthansa!!!

Παίξτε και πετάξτε για το Octoberfest με τη Lufthansa!!!

Octoberfest με τη LufthansaΑνακαλύψτε τον πιο διασκεδαστικό τρόπο να κερδίσετε vouchers αξίας €20!!
Αν έχετε δημιουργήσει το δικό σας προφίλ στο Facebook και σας αρέσει η κρύα μπύρα και το καλό βαυαρέζικο φαγητό, τώρα η Lufthansa σας δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να κερδίσετε παίζοντας ένα διασκεδαστικό online παιχνίδι. Αρκεί να έχετε χρόνο και διάθεση, αλλά και καλή ισορροπία…
Στην ιστοσελίδα http://www.lufthansa-oktoberfest.com το παιχνίδι έχει αρχίσει και η διασκέδαση είναι δεδομένη. Δείξτε τις ικανότητές σας σε Toboggan και Teufelsrad και κερδίστε πόντους. Συγκεντρώσατε αρκετούς; Συγχαρητήρια! Είστε προσκεκλημένοι στην μεγάλη υπαίθρια σκηνή όπου μπορείτε να στρώσετε τραπέζι για μπύρα, προσκαλώντας όλους τους φίλους σας στο Facebook.
Καλέστε τους φίλους σας για ένα ποτήρι μπύρας στην τέντα που έχει ειδικά στηθεί για τη μεγάλη γιορτή… H κίνησή σας αυτή, σας χαρίζει άμεσα ένα κουπόνι αξίας €20.
Εναλλακτικά, κάντε check in με το κινητό σας τηλέφωνο και το Foursquare στο Octoberfest στο Μόναχο και κερδίστε voucher αξίας €20, για την επόμενη πτήση σας.
Το Foursquare είναι μια υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας για τον εντοπισμό φίλων, την ανταλλαγή πληροφοριών και την καταγραφή συστάσεων για διάφορους προορισμούς.
Τα βασικά βήματα είναι 1) να «κατεβάσετε» την εφαρμογή Foursquare στο κινητό σας τηλέφωνο δωρεάν και να προσθέσετε τη Lufthansa ως «φίλο», 2) να επισκεφτείτε το Octoberfest στο Μόναχο, 3) να τσεκάρετε στο Foursquare με το κινητό σας σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες Octoberfest και 4) να κερδίσετε το σήμα Foursquare Octoberfest και ένα κουπόνι αξίας €20 για την επόμενη πτήση σας.
Η καρδιά των εορτασμών του Octoberfest χτυπά στην Theresienwiese, στο Μόναχο, όπου έχουν ήδη στηθεί οι μεγάλες τέντες και σας περιμένουν. Μεγάλα τραπέζια Wiesen και πρόποση με Βαυαρέζικο στιλ, συμπληρώνουν τη μεγαλύτερη γιορτή μπύρας στη Γερμανία.
Καλή επιτυχία!!!!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.