Home Hotels Ξεκινά το 6ο Porto Elounda Autumn Golf Cup & Pro-Am 2010

Ξεκινά το 6ο Porto Elounda Autumn Golf Cup & Pro-Am 2010

6th Porto Elounda Autumn Golf Cup & Pro-AmΣτις 30 Σεπτεμβρίου, 2010, ξεκινά το 6ο  ουρνουά γκολφ “Porto Elounda Autumn Golf Cup & Pro-Am”.
Το γήπεδο του Porto Elounda de luxe resort και του Crete Golf Club στη Χερσόνησο, ειναι Par 3-9 οπών με 18 Tees και συνολικό μήκος 1896μ.
Ο Συντελεστής προσαρμογής Handicap είναι 0,4. Το γήπεδο του Crete Golf Club είναι Διεθνών προδιαγραφών με 18 οπές και συνολικό μήκος 6015μ. Οι παίκτες χρησιμοποιούν συντελεστή προσαρμογής: “Full Handicap” όπως αυτός πιστοποιείται από τον Όμιλο γκολφ του οποίου είναι μέλη. Όριο Αρχικού HCP: 36 για άντρες και γυναίκες, ενώ η συμμετοχή θα είναι ξεχωριστή.
Ο αγώνας γκολφ “Porto Elounda Autumn Cup & Pro-Am” θα είναι Net Stableford για το ατομικό Amateurs, καθώς επίσης για το Pro-Am.
Οι διαγωνιζόμενοι στο Porto Elounda Autumn Cup & Pro-Am θα συμμετάσχουν, επίσης στο Special Golf Event που θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στο Porto Elounda Golf Club.
Τα ειδικά έπαθλα προσφέροναι από την Ελούντα Α.Ε. και από τους διακεκριμένους χορηγούς του Τουρνουά.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version