Αρχική legacy Η Invest in Greece στο 3ο Αραβο – Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ

Η Invest in Greece στο 3ο Αραβο – Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ

Invest in Greece στο 3ο Αραβο - Ελληνικό Οικονομικό ΦόρουμΗ Invest in Greece στο 3ο Αραβο – Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ για την προσέλκυση επενδύσεων από Αραβικές χώρες

Η εταιρεία Invest in Greece είναι υποστηρικτής του 3ου Αραβο–Ελληνικού Οικονομικού Φόρουμ, που διοργανώνουν από κοινού ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και το Αραβο–Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου & Ανάπτυξης, από σήμερα 23 και έως 25 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στο Καβούρι.
Στόχοι του Αραβο-Ελληνικού Οικονομικού Φόρουμ είναι η ενίσχυση της Ελληνικής επιχειρηματικής παρουσίας στις σημαντικές αγορές των αραβικών κρατών που εκτείνονται από τη Δυτική Μεσόγειο μέχρι τον Αραβικό κόλπο, η προσέλκυση κεφαλαίων από αραβικά σχήματα και η εξεύρεση συνεργασιών Αράβων επιχειρηματιών με δυναμικές Ελληνικές εταιρίες για επενδύσεις στη χώρα μας.
Στο πλαίσιο των εργασιών του Φόρουμ, την Παρασκευή 24/9 και ώρα 12:30, η Πρόεδρος της Invest in Greece, Δρ. Παρασκευή Μπουφούνου, θα συμμετέχει σε πάνελ με θέμα “Green Business: pillar for Greek economy to regain growth rates”. Η Δρ. Μπουφούνου στην ομιλία της “Green Business – Pillar of Greece’s economic  growth”, θα παρουσιάσει τις σημερινές επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα μέσα από την πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ενίσχυσης της επενδυτικής συνεργασίας με τις Αραβικές χώρες για την Ελλάδα. Παράλληλα, την ίδια ημέρα, η Invest in Greece θα διατηρεί περίπτερο στο “Arab-Greek Business Village”, από όπου οι παρευρισκόμενοι θα λαμβάνουν χρήσιμο πληροφοριακό υλικό και θα συνομιλούν με στελέχη της εταιρείας.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχουν οι προγραμματισμένες επαφές και οι συνομιλίες (Β2Β), που θα πραγματοποιηθούν στο περιθώριο του Φόρουμ, μεταξύ περίπου 300 επιχειρηματιών και υψηλόβαθμων οικονομικών παραγόντων από Αραβικές χώρες και εκπροσώπων Ελληνικών εταιρειών και φορέων. Στελέχη της Invest in Greece θα έχουν πολυάριθμες συναντήσεις, προκειμένου να παρουσιάσουν σε Άραβες επιχειρηματίες ώριμες επενδυτικές προτάσεις ανά κλάδο ενδιαφέροντος και να τους ενημερώσουν για τις πρόσφατες εξελίξεις στο επενδυτικό θεσμικό πλαίσιο της χώρας μας.

3ο Αραβο – Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ
Το Αραβο – Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ έχει καθιερωθεί ως μία από τις σημαντικότερες επιχειρηματικές εκδηλώσεις σε διεθνές επίπεδο, όπου παρίστανται  ηγέτες, κρατικοί Αξιωματούχοι και επιχειρηματίες από την Ελλάδα και πολλές αραβικές χώρες. Κατά τη διάρκεια του φετινού Φόρουμ και των επίσημων εκδηλώσεών του θα απευθύνουν χαιρετισμό, μεταξύ άλλων, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Υπουργός Επικρατείας του Λιβάνου και Πρόεδρος της  Ένωσης των Εμπορικών, Βιομηχανικών & Γεωργικών Επιμελητηρίων των Αραβικών χωρών, κ. Adnan Kassar, και ο Πρέσβης του Λιβάνου στην Ελλάδα, κ. Gebran Soufan. Ομιλίες θα πραγματοποιήσουν επίσης, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Σπύρος Κουβέλης, ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Παύλος Γερουλάνος, ο Υπουργός Οικονομίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, κ. Sultan Saeed Nasser Al Mansoori, ο Υπουργός Οικονομίας και Εμπορίου του Λιβάνου, κ. Mohamad Safadi, ο Υπουργός Ηλεκτρικής Ενέργειας της Συρίας, κ. Eng. Ahmad Kusay Kayali και ο Υπουργός Τουρισμού του Λιβάνου, κ. Fadi Abboud.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.