Αρχική legacy Διεθνής Συνεργασία Cruisexperts Hellas – Cruise & Maritime Voyages

Διεθνής Συνεργασία Cruisexperts Hellas – Cruise & Maritime Voyages

Marco Polo - Cruise & Maritime VoyagesH CRUISEXPERTS HELLAS είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την Cruise & Maritime Voyages ως αντιπρόσωπος πωλήσεων και προώθησης των κρουαζιέρων της σε διεθνείς αγορές. Η κοινή προσπάθεια έχει στόχο να αξιοποιήσει τη διεθνή εμπειρία της CRUISEXPERTS HELLAS και να αναπτύξει διεθνές δίκτυο συνεργατών για την Cruise & Maritime Voyages σε επιλεγμένες χώρες και αγορές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, Καναδά, Νότιου Αμερικής και πολλών Ευρωπαϊκών χωρών συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Γιώργος Παλιούρας Διευθύνων Σύμβουλος της Cruisexperts Hellas

“…Σε μία ιδιαίτερη δύσκολη περίοδο για την Ελληνική οικονομία και τον τουρισμό, μας δίνετε μία ευκαιρία να αναπτύξουμε με αποκλειστικότητα διεθνείς συνεργασίες και να προωθήσουμε μία εξαιρετική εταιρεία και ένα μοναδικό προϊόν κρουαζιέρας στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Είμαστε αποφασισμένοι να την εκμεταλλευτούμε στο έπακρο κάνοντας αισθητή την παρουσία της CMV στις διεθνείς αγορές και παράλληλα να δυναμώσουμε την Cruisexperts Hellas. Έχουμε ήδη τα πρώτα δείγματα θετικής ανταπόκρισης από την αγορά των ΗΠΑ και συνεχίζουμε να αναζητούμε συνεργασίες σε πολλές περιπτώσεις μαζί έλληνες tour operator και τους συνεργάτες τους…”

Η CRUISE & MARITIME VOYAGES είναι η νεώτερη εταιρία κρουαζιέρας της Βρετανίας που προσφέρει παραδοσιακές κρουαζιέρες που ξεχωρίζουν. Ειδικοί σε κρουαζιέρες με κλασσικά κρουαζιερόπλοια μεσαίου μεγέθους όπως τα πολυταξιδεμένα Ελληνικής πλοιοκτησίας “Marco Polo” & “Ocean Countess” που προσφέρουν πιο χαλαρές και ανέμελες κρουαζιέρες. Σχεδιασμένες από τη CMV προσφέρουν πραγματική ναυτική εμπειρία και μεγάλη ποικιλία από ενδιαφέροντα, ανεξερεύνητα και απομακρυσμένα λιμάνια προσέγγισης.

Με ορμητήριο τα λιμάνια της Μεγάλης Βρετανίας, ελάτε να ανακαλύψουμε τις πόλεις της Βαλτικής και την Ρωσία, τα Βρετανικά νησιά και την Ιρλανδία, την Ισλανδία και τα νησιά της, τα Νορβηγικά Φιόρδ, τον “Ήλιο του Μεσονυχτίου” και το Βόρειο Σέλας. Πάντοτε με την ιδιαίτερη φροντίδα στα προγράμματα των εκδρομών αλλά και των παρουσιάσεων/διαλέξεων και ειδικών προσκεκλημένων επί του πλοίου της CMV σε συνδυασμό και τη ζεστή και φιλική εξυπηρέτηση από το προσωπικό του πλοίου.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ: 210 3259900, Φαξ: 2103259999, Email: info@cruisexperts.gr & website: www.cruisepxerts.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.