Αρχική Exhibitions Ανοίγει τις πύλες της η Exclusive Yachting 2010

Ανοίγει τις πύλες της η Exclusive Yachting 2010

Ανοίγει τις πύλες της η Exclusive Yachting 2010Μερικά από τα καλύτερα σκάφη αναψυχής στον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι φίλοι του yachting στη φετινή Exclusive Yachting 2010 από τις 16 ως 20 Σεπτεμβρίου στην Alsity Mαρίνα Aγίου Kοσμά.
H Exclusive Yachting, η μοναδική στη χώρα μας πλωτή παρουσίαση σκαφών αναψυχής, προϊόντων και υπηρεσιών yachting και lifestyle έχει επάξια κερδίσει την καταξίωσή της ως η κορυφαία διοργάνωση για το yachting και το θαλάσσιο τουρισμό στη χώρα μας. O ελληνικός θαλάσσιος τουρισμός αποτελεί κλάδο μείζονος σημασίας για την ελληνική οικονομία με τις ελληνικές θάλασσες να αποτελούν πηγή όχι μόνο πλούτου και ανάπτυξης, αλλά και πολιτισμού και αναψυχής.  H Exclusive Yachting προσφέρει στην αναβάθμιση του θαλάσσιου τουρισμού και δίνει ισχυρή ώθηση στην προβολή της χώρας μας ως κοσμοπολίτικου προορισμού συγκαταλεγόμενου στους πιο αναπτυγμένους των χωρών της Mεσογείου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.