Αρχική legacy Μουσικό Τριήμερο στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού

Μουσικό Τριήμερο στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού

Το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού πραγματοποιεί σε συνεργασία με το Δήμο Τήνου και τους “Φίλους της Τήνου” τριήμερο μουσικών εκδηλώσεων από 5 έως 7 Αυγούστου 2010.

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010, στις 9 μ.μ.
Συναυλία της Γιούλη Τσίρου με τον Παναγιώτη Παπαγεωργίου στο πιάνο. Η Γιούλη Τσίρου παρουσιάζει τραγούδια μεγάλων ελλήνων συνθετών, όπως των Θεοδωράκη, Χατζιδάκη, Πλέσσα κ.ά., σε πέντε ξένες γλώσσες. Θα τραγουδήσει επίσης γνωστά ξένα τραγούδια που ερμήνευσαν μεγάλοι καλλιτέχνες (Εντίθ Πιάφ, Μάρλεν Ντίτριχ, Μπάρμπαρα Στρέιζαντ κ.ά.). Διοργάνωση Δήμου Τήνου με την υποστήριξη του Ι.ΤΗ.Π.

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010, στις 9 μ.μ.
«Ρεσιτάλ πιάνου για 4 Χέρια» με τις Σταυρούλα Παπαδιαμάντη & Μαρία Κανατσούλη- Παπαδιαμάντη. Οι δυο εξαίρετες πιανίστριες θα εκτελέσουν έργα των Franz Schubert, Johannes Brahms, Antonin Dvorak και Franz Liszt. Διοργάνωση Δήμου Τήνου με την υποστήριξη του Ι.ΤΗ.Π.

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010, στις 9 μ.μ.
«Οι Φίλοι της Τήνου συναντούν τον Αλκίνοο Ιωαννίδη».Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο καλλιτέχνης με την χαρακτηριστική φωνή και τις αγαπημένες συνθέσεις παίρνει την κιθάρα του στον ώμο και συναντά τους εν Τήνο φίλους και λάτρεις του. Το πρόγραμμα της συναυλίας αποτελείται από τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας αλλά κι από κάποιες διασκευές- έκπληξη, συχνά και για τον ίδιο, αφού η παράσταση αυτή επιτρέπει συχνά την επί τόπου διαμόρφωση του προγράμματος, τον αυτοσχεδιασμό, την «ανοιχτοσύνη» στα άπειρα ενδεχόμενα του τραγουδιού, της στιγμής και της συνύπαρξης, σε μια αμφίδρομη και ζωντανή σχέση με το κοινό. Οργάνωση του Σωματείου «οι Φίλοι της Τήνου» με την υποστήριξη του Ι.ΤΗ.Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.