Αρχική legacy Νέο υπόγειο πάρκινγκ στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης

Νέο υπόγειο πάρκινγκ στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης

Την ερχόμενη Δευτέρα 16 Αυγούστου, και με δωρεάν στάθμευση για τις τρεις πρώτες μέρες, ξεκινά να λειτουργεί το νέο υπόγειο πάρκινγκι του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, 1000 θέσεων.
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος: «Πρόκειται για ένα μεγάλο και ασφαλές πάρκινγκ 1000 θέσεων στο κέντρο της πόλης, ένα πάρκινγκ που θα δίνει στο Δήμο Θεσσαλονίκης το 20% επί των ακαθαρίστων εσόδων του. Ένα πάρκινγκ το οποίο για τα επόμενα 10 χρόνια θα το εκμεταλλεύεται η κοινοπραξία και μετά το πέρας της δεκαετίας θα περιέλθει εξ’ ολοκλήρου η εκμετάλλευσή του στο Δήμο Θεσσαλονίκης».
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στη χρέωση της στάθμευσης στο νέο υπόγειο πάρκινγκ ανάλογα με τη χρονική διάρκεια. Συγκεκριμένα:
– Έως 30 λεπτά, χρέωση 2,00 ευρώ
– Για την 1η ώρα, χρέωση 3,40 ευρώ
– Για κάθε επόμενη ώρα (07:00-21:00), χρέωση 0,80 ευρώ
– Για βραδινή (10ωρη) στάθμευση (21:00-07:00), χρέωση 3,40 ευρώ
– Για 24ωρη στάθμευση, χρέωση 17,20 ευρώ
– Για μηνιαία στάθμευση, χρέωση 150,00 ευρώ.
Σημειώνεται ότι για τους εργαζομένους του Δήμου Θεσσαλονίκης η χρέωση για μηνιαία στάθμευση θα είναι 100,00 ευρώ.
Στο Δήμο Θεσσαλονίκης έχουν παραχωρηθεί 150 θέσεις για τους Δημοτικούς Συμβούλους, για υψηλούς προσκεκλημένους αλλά και για τους δημοσιογράφους οι οποίοι θα επισκέπτονται το νέο Δημαρχιακό Μέγαρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.