Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Σ ΒΑΛΙΑΝΟ

ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Σ ΒΑΛΙΑΝΟ

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη συναντήθηκε με τον πολύ δραστήριο Δήμαρχο Αριστοτέλη Χαλκιδικής Στέλιο Βαλιάνο, ο οποίος της παρουσίασε το νέο αναπτυξιακό τουριστικό σχέδιο του Δήμου για το 2024, που χαρακτηρίζεται από συνεκτικότητα, πρωτοτυπία και εξωστρέφεια.

Ο Δήμος Αριστοτέλη, ο προ του Αγίου Όρους Δήμος, που φιλοξενεί κάθε χρόνο χιλιάδες προσκυνητές αλλά και λάτρεις των παραλιών της Χαλκιδικής και του ορεινού όγκου του Χολομώντα, αποτελεί κέντρο διεθνούς ενδιαφέροντος για τους μελετητές της πιο επιδραστικής προσωπικότητας παγκοσμίως, του φιλοσόφου του μέτρου Αριστοτέλη.

Το τεράστιο φυσικό, πνευματικό και πολιτιστικό αυτό κεφάλαιο που διαθέτει ο Δήμος, αποτελεί το υπόβαθρο νέων πρωτοβουλιών του Δημάρχου κ. Βαλιάνου, όπως η ένταξη του Δήμου στους “Πρότυπους Τουριστικούς Προορισμούς Ολοκληρωμένης Διαχείρισης”, τις οποίες συμφώνησαν με την Υφυπουργό να ενισχύσουν,  αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία που διαθέτει το Υπουργείο Τουρισμού.

Η Έλενα Ράπτη δήλωσε: «Η Χαλκιδική είναι ανεξάντλητη σε πολιτιστικό και τουριστικό απόθεμα και με εμπνευσμένους τοπικούς άρχοντες μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών όλον τον χρόνο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.