Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στην Πνύκα, την ημέρα της εξόδου της χώρας από τα μνημόνια

Στην Πνύκα, την ημέρα της εξόδου της χώρας από τα μνημόνια

Πρώτα Καστελλόριζο και μετά στην Πνύκα

Στις 21 Αυγούστου ημέρα της εξόδου της χώρας από τα μνημόνια,στην Πνύκα, ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα, ενώ προγραμματίζεται να δοθεί και το εναρκτήριο λάκτισμα της διαδικασίας για την Συνταγματική Αναθεώρηση.

Θα προηγηθεί συμβολικά το ταξίδι στο Καστελλοριζο όπου θα κλείσει και τυπικά ο μαύρος κύκλος των Μνημονίων που βασάνισαν την χώρα από το 2010…

Στην εκδήλωση, μάλιστα, έχουν προσκληθεί και αναμένεται να παρευρεθούν κορυφαίοι πολιτικοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ακόμα και πρωθυπουργοί, ίσως δε και αρχηγοί κρατών.

Κομβικό σημείο αναμένεται να αποτελέσουν και οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού στην Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου, η οποία είναι αφιερωμένη στις Ηνωμένες Πολιτείες καιστην οποία θα παρευρεθεί όπως όλα δείχνουν κορυφαίος αμερικανός αξιωματούχος. Στην ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας θα εξαγγείλει –προσεκτικά – μέτρα υπέρ των κατώτερων στρωμάτων, θα εξειδικεύσει τι θα γίνει με τον κατώτατο μισθό και τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, ενώ θα προϊδεάσει για την μη περικοπή των συντάξεων, όπως προβλέπεται από την συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Με πληροφορίες από το Νews 24/7

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.